fbpx

Zakaj sta Samsung Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4 navdušila ustvarjalce vsebin?

Foto: Samsung

Podjetje Samsung je v začetku meseca predstavilo že četrto generacijo pregibnih pametnih telefonov, s katero ponovno premika meje vsestranskosti ene same naprave. Nova pametna telefona navdušujeta s prilagodljivostjo življenjskemu slogu uporabnikov, večopravilnostjo in možnostmi prostoročne uporabe.

Galaxy Z Flip4 gradi na uspehu ikoničnega oblikovanja in dodaja nekaj izjemnih funkcij, vključno z nadgrajeno izkušnjo kamere, večjo baterijo in razširjeno prilagodljivostjo. Galaxy Z Fold4 uporabnikom odpira ogromno novih možnosti. Ponuja posebno različico operacijskega sistema, napredne tehnologije kamere, izjemno prilagodljivo obliko, potopljive zaslone in funkcije večopravilnosti, ki se lahko primerjajo z računalniškim.

Foto: Samsung

Telefona, ki si ju želi vsak ustvarjalec vsebin

Za vplivneže in vplivnice je svet njihova pisarna. Vsebine ustvarjajo povsod in ves čas. Podnevi in ponoči, v vseh vremenskih pogojih, v družbi ali brez. Vedno so na lovu za naslednjim najboljšim posnetkom, naslednjo privlačno zgodbo. Imeti sopotnika, kot sta nova zložljiva telefona četrte generacije Samsung Z serije so sanje vsakega ustvarjalca vsebin za družbena omrežja.

Izjemno privlačen in vsestranski

Galaxy Z Flip4 predstavlja funkcijo FlexCam, vsestransko, prostoročno izkušnjo kamere, s katero je ustvarjanje vsebin še lažje. Med snemanjem selfijev z glavno kamero, lahko na pomožnem zaslonu gledate predogled v realnem času. Oglejte si sami sebe od daleč s pregledovalnikom čez ves zaslon ali pa se ga dotaknite in si oglejte prvotno razmerje. FlexCam je tudi dovolj zmogljiv, da razširi vašo režisersko pozicijo, saj omogoča, da posnamete sebe, svoje prijatelje ali svoje igralce iz novih, drugačnih zornih kotov. Ko je vaš posnetek pripravljen za objavo, ga preprosto naložite neposredno na družbena omrežja brez vmesnih korakov.

Foto: Samsung

Galaxy Z Fold4 posname osupljive fotografije in videoposnetke z nadgrajenim širokim objektivom s 50 MP in objektivom s 30-kratno povečavo v prostoru. Različni načini kamere, vključno z večjo karto povečave, ki je aktivirana v načinu Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie, so prilagojeni tako, da izkoriščajo edinstven faktor oblike za večjo prilagodljivost zajemanja. Z večjo velikostjo slikovnih pik, 23 odstotkov svetlejšim tipalom , in izboljšano procesorsko zmogljivostjo pa lahko uporabniki zajemajo jasne slike tudi ponoči.

Foto: Samsung

Ko se veliko dogaja, pride prav vsaka bližnjica, ki jo lahko uberemo

Galaxy Z Flip4 vas bo navdušil tudi z izjemno zmogljivim in prilagodljivim pomožnim zaslonom. Priljubljene digitalne aplikacije, ki jih uporabljate vsak dan se lahko prikažejo na 4,82 cm (1,9”) pomožnem zaslonu. Tako imate hiter dostop do sporočil, aplikacij in pripomočkov, brez da bi telefon sploh odprli in uporabili glavni zaslon.
Za daljše delovanje poskrbi razširjena 3.700 mAh baterija. Tudi če se vam zgodi, da ste jo pozabili popolnoma napolniti, se bo s super hitrim polnjenjem do 50 odstotkov zmogljivosti napolnila v približno 30 minutah. Ravno toliko, da spijete kavo in nekaj pomalicate.

Foto: Samsung

Galaxy Z Fold4 – mobilna pisarna v žepu

Vsak ustvarjalec ali ustvarjalka vsebin bosta pritrdila, da to delo zajema veliko več kot le snemanje lepih posnetkov in ustvarjanje zgodb. Neizogiben del nalog predstavljajo vodenje podjetja, sklepanje pogodb, izdajanje računov in podobno. Tudi za ta opravila ni boljšega asistenta kot je novi pametni telefon Galaxy Z Fold4. Ta naprava je prava večopravilna zver, ki zmore precej več od svojega predhodnika. Je tudi je prva naprava, ki že tovarniško vsebuje operacijski sistem Android 12L, posebno različico operacijskega sistema Android, ki jo je Google ustvaril za izkušnje z velikimi zasloni, vključno z zložljivimi napravami. Nova opravilna vrstica zagotavlja podobno postavitev kot na računalniku in omogoča dostop do priljubljenih in nedavnih aplikacij. Večopravilnost je tudi bolj intuitivna zaradi novih možnosti potega, ki omogoča preklop celozaslonske aplikacije na pojavna okna ali razdelitev zaslona na polovico. Vse to se dogaja na osupljivem 19,3 centimetrskem (7,6”) glavnem zaslonu. Za še lažje delo pa je tu S Pen pisalo, ki v naravni natančnosti z vsako potezo omogoča pisanje kot bi pisali na papir.

Foto: Samsung

Galaxy Z Fold4 ima pet kamer in posname osupljive fotografije in videoposnetke z nadgrajenim širokim objektivom s 50 MP in objektivom s 30-kratno povečavo. Z večjo velikostjo slikovnih pik, 23 odstotkov svetlejšim tipalom in izboljšano procesorsko zmogljivostjo pa lahko uporabniki zajemajo jasne slike tudi ponoči. Tu pa je seveda še funkcija Nightography.

Odporna, vzdržljiva in izjemno privlačna

Oba telefona sta okrepljena z okvirji iz aluminija Armor Aluminum in pokrovom pregiba ter ekskluzivnim steklom Corning® Gorilla® Glass Victus®+ na zunanjem zaslonu in zadnjem steklu. Tako sta Z Flip4 in Z Fold4 najtrdnejši zložljivi Samsung napravi doslej. Vzdržljivost plošče glavnega zaslona je povečana tudi zaradi optimizirane strukture plasti, ki pomaga zmanjšati poškodbe zaradi zunanjih udarcev. Poleg tega sta tudi vododporna zato kakšna poletna nevihta ne predstavlja težave pri ustvarjanju posnetkov.

Foto: Samsung

Oba telefona sta že tradicionalno priljubljena tudi zaradi izjemnega oblikovanja. Pri Z Fold4 je vse tanjše, razen zaslona. Zaradi manjših robov in lahkih materialov se še bolje prilega v vsak žep. Na voljo pa je ​​v klasičnih odtenkih, ki pritegnejo poglede – v sivo-zeleni, fantomsko črni ali bež barvi. Z Flip4 je na voljo v štirih odtenkih: vijolični, grafitni, rožnato zlata in modri, moten zaključek na steklu pa ustvari mehak kontrast svetlečemu kovinskemu okvirju z visokim sijajem.

Za prve kupce tudi veliko ugodnosti

Kupci, ki prednaročijo Galaxy Z Flip4 ali Galaxy Z Fold4, bodo prejeli eno leto brezplačne storitve Samsung Care+, ki zagotavlja zaščito pred padci ali razpokami zaslona s strokovno podporo Samsung.
Uporabniki lahko do 25. avgusta 2022 izkoristijo popust v višini 200,00 EUR ob nakupu Samsung Galaxy Z Fold4 oziroma 150,00 EUR ob nakupu Samsung Galaxy Z Flip4. Imajo pa tudi možnost pridobitve dodatnega popusta v primeru vračila stare mobilne naprave.
Več informacij o ponudbi je na voljo na spletnem mestu samsung.com.

Več o modelu Galaxy Z Flip4 je na voljo na povezavi www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-z-flip4, o modelu Z Fold4 pa na www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-z-fold4/

Foto: Samsung

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!