Sea-Doo FISH PRO: “vodni skuter” za ribiče

Sea-Doo FISH PRO: "vodni skuter" za ribiče

Vedno kadar se ribič poda na ribolov sam, je soočen z dilemo – ali se bo po reki ali jezeru premikal v majhnem in v večini primerov izredno nerodnem čolnu ali pa se bo podal na vodo v kakšnem večjem plovilu, kjer bi mu bilo veliko lažje, če bi imel na voljo še kakšen dodaten par rok. S pomočjo vodnega skuterja Sea-Doo FISH PRO te dileme zagotovo ne bo več.

Ideja, ki stoji za plovilom Sea-Doo FISH PRO je enostavna, bo pa osrečila marsikaterega strastnega ribiča – pri podjetju Sea-Doo so namreč na njihov okretni vodni skuter namestili kopico opreme, ki bo prišla ribičem še kako prav.
FISH PRO poganja 1494 kubičnih centimetrov velik motor, ki je na vodi okreten in hiter. Za boljšo stabilnost so mu namestili podaljšani zadek, v katerem se nahaja tudi hladilna skrinja v velikosti 51 litrov. K temu so dodali še najaktualnejši navigacijski sistem, ki ima vgrajeno funkcijo iskanja rib.
Vodni motor omogoča, da se ribič lahko brez dodajanja plina počasi pelje dalje, medtem ko lovi ribe in išče primerno mesto za met trnka.

V prednjem delu Sae-Doo FISH PRO ponuja izdaten prostor za shranjevanje potrebščin, ribiške palice pa lahko ribič pospravi v držala, ki so pričvrščena na hladilno skrinjo.
Spredaj je na voljo tudi nepremočljiv predal, v katerega lahko pospravi osebne stvari.
Za ta ultrafunkcionalni skuter bo potrebno odšteti 13.200 evrov.

Sea-Doo FISH PRO
Sea-Doo FISH PRO

Dodatne Informacije

Več informacij:
sea-doo.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je Zlatko: BMW serije 8 Golden Thunder