Koledar 2019: vroči avstralski gasilci pozirajo s prikupnimi živalmi
V zraku · buzz buzz

Halo, 112? Radi bi poročali o nujnih primerih. Tudi letos smo našli 12 najbolj vročih avstralskih gasilcev v objemu najbolj prikupnih živali. Lahko kako pomagate?

Že od leta 1993 se gasilci z vseh koncev sveta združijo, da bi ustvarili enega najbolj seksi koledarjev, The Australian Firefighters Calendar. Vsi prihodki od prodaje koledarjev so namenjeni Children’s Hospital Foundation, ki zagotavlja sredstva za raziskovanje opeklin v otroštvu.

V 26 letih delovanja so zbrali že več kot 2,8 milijona dolarjev (približno 2,5 milijonov evrov) za različne dobrodelne organizacije. Letos bodo sredstva donirana Australia Zoo Wildlife Hospital.

V galeriji slik so zbrane vroče fotografije gasilcev z najbolj prikupnimi živalmi.

Galerija slik – Koledar vročih avstralskih gasilcev

Vroči avstralski gasilciOdpri galerijo

Ideje za darila 2018: kul darila za sodelavce pod 30 evrov. Ideje za božična darila 2018: kul darila za sodelavce pod 30 evrov 2012-movie Znanstveniki so ugotovili, katero leto je bilo najhujše v zgodovini civilizacije Nizke ženske in visoki moški imajo najsrečnejše razmerje – zakaj je tako? Nizke ženske in visoki moški imajo najsrečnejše razmerje – zakaj je tako? Smrečice, kapice in smola na obrveh so hit letošnjega božiča. Smrečice, božičkova kapica in smola na obrveh so hit letošnjega božiča · · · ·