Glamping Dvorec Ramšak
Utrip mesta · destinacija

Slovenija je bogatejša za nov glamping resort. Glamping Dvorec Ramšak (Glamping Chateau Ramšak) se nahaja le streljaj proč od Maribora, v objemu vinogradov (urejen je v okviru vinogradništva Ramšak, ki ponuja bela vina sort chardonnay, sivi pinot, sauvignon, rumeni muškat, zeleni silvanec in laški rizling). Gosti lahko izbirajo med edinstveno drevesno hiško ali glamping šotori.

Glamping v Sloveniji doživlja pravi bum. Nedavno se je odprlo glamping naselje Eko resort pod Veliko planino, v objem vinogradov pa zdaj vabi tudi že glamping Dvorec Ramšak oz. glamping Chateau Ramšak (Počehova), ki je poseben po tem, da se kot edini v Sloveniji nahaja v vinogradu (vinogradništvo Ramšak). Glamping naselje tvorijo drevesna hiška (glamping šotor na platoju v krošnji) in glamping šotori. V Dvorcu Ramšak se nahaja vinska klet in največja vinska preša v Evropi.

Izbirate lahko med bivanjem v glamping šotorih ali bivanjem štiri metre nad tlemi v drevesni hiški, iz katere se razlega izjemen razgled na vinograde in predmestje Maribora. Ta ima tri postelje, kavč, kopalnico, klimatsko/grelno napravo, televizor in teraso z zasebnim jacuzzijem. Gosti od 6 do 8 oseb.

PREBERITE ŠE: Glamping naselje Eko resort pod Veliko planino odprlo vrata

Nič manj glamurozni in domačni niso glamping safari šotori, ki navdušijo s svojim elegantno preprostim dekorjem (prispevalo jih je podjetje Adria Dom). Izbirate lahko med dvema velikostma, in sicer med manjšim šotorom za 2 osebi ali večjim za 2 do 4 osebe oz. družine. Opremljeni so s kopalnico, posteljami, jedilnico in televizorjem, vsak šotor pa se lahko tako kot drevesna hiška pohvali s teraso in zasebno masažno kadjo. Del glamping resorta je tudi naravni ribnik, bar in Dvorec Ramšak, kjer lahko pokušate domača vina ali pa si privoščite okusen obrok pod milim nebom.

Glamping Dvorec Ramšak:

Glamping Dvorec RamšakOdpri galerijo
Najboljša mesta za življenje 2016 Top 10: najboljša mesta za življenje 2016 Glamping naselje Eko resort pod Veliko planino Glamping naselje Eko resort pod Veliko planino odprlo vrata London - prva nudistična plaža London bogatejši za nudistično teraso za sončenje Pričakovanja proti realnosti Resnični obraz turističnih znamenitosti – realnost proti podobi iz katalogov · · · · ·