Glamping Dvorec Ramšak – edinstven glamping v drevesni hiški in šotorih

Glamping Dvorec Ramšak

Slovenija je bogatejša za nov glamping resort. Glamping Dvorec Ramšak (Glamping Chateau Ramšak) se nahaja le streljaj proč od Maribora, v objemu vinogradov (urejen je v okviru vinogradništva Ramšak, ki ponuja bela vina sort chardonnay, sivi pinot, sauvignon, rumeni muškat, zeleni silvanec in laški rizling). Gosti lahko izbirajo med edinstveno drevesno hiško ali glamping šotori.

Glamping v Sloveniji doživlja pravi bum. Nedavno se je odprlo glamping naselje Eko resort pod Veliko planino, v objem vinogradov pa zdaj vabi tudi že glamping Dvorec Ramšak oz. glamping Chateau Ramšak (Počehova), ki je poseben po tem, da se kot edini v Sloveniji nahaja v vinogradu (vinogradništvo Ramšak). Glamping naselje tvorijo drevesna hiška (glamping šotor na platoju v krošnji) in glamping šotori. V Dvorcu Ramšak se nahaja vinska klet in največja vinska preša v Evropi.

Glambing naselje v objemu vinogradov.
Glambing naselje v objemu vinogradov.

Izbirate lahko med bivanjem v glamping šotorih ali bivanjem štiri metre nad tlemi v drevesni hiški, iz katere se razlega izjemen razgled na vinograde in predmestje Maribora. Ta ima tri postelje, kavč, kopalnico, klimatsko/grelno napravo, televizor in teraso z zasebnim jacuzzijem. Gosti od 6 do 8 oseb.

PREBERITE ŠE: Glamping naselje Eko resort pod Veliko planino odprlo vrata

Nič manj glamurozni in domačni niso glamping safari šotori, ki navdušijo s svojim elegantno preprostim dekorjem (prispevalo jih je podjetje Adria Dom). Izbirate lahko med dvema velikostma, in sicer med manjšim šotorom za 2 osebi ali večjim za 2 do 4 osebe oz. družine. Opremljeni so s kopalnico, posteljami, jedilnico in televizorjem, vsak šotor pa se lahko tako kot drevesna hiška pohvali s teraso in zasebno masažno kadjo. Del glamping resorta je tudi naravni ribnik, bar in Dvorec Ramšak, kjer lahko pokušate domača vina ali pa si privoščite okusen obrok pod milim nebom.

Glamping Dvorec Ramšak:

Dodatne Informacije

Več informacij:
chateauramsak.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nemčija – čudežna dežela za pohodnike