Glop - fleksibilna in gnetljiva posoda
Utrip mesta · dom

Skodelice, sklede in krožniki so za kuhinjo nepogrešljivi in kaj hitro smo veseli, če nadgrajujejo. Ne le, da postanejo bolj tehnološki, že samo povečana praktičnost jim daje svoj čar. Berta Julià Sala je oblikovala linijo fleksibilne posode, ki se zlahka upogne. Glop je kolekcija, ki pokaže, česa je kuhinjska posoda zmožna.

Posoda Glop je izdelana iz vzdržljivega platinastega silikona. V svetlo modri barvi tako prihaja pet posod: dvoje skled, skodelica, vrč ter manjša posoda. Posode so gnetljive – fleksibilne so do te mere, da jih zlahka upognemo. S tem spremenijo obliko in ustrezajo različnim kulinaričnim potrebam. Posoda Glop spodbuja ustvarjalnost, saj omogoča lažje kuhanje in zmanjšuje število potrebnih pripomočkov.
Cena in razpoložljivost ni znana, sproti pa lahko preverjamo spletno stran oblikovalke Berte Julie Sale ali pa se ji osebno oglasimo po elektronski pošti (bjuliasala@gmail.com).

PREBERITE ŠE: Kefirko – slovenska posoda za pripravo domačega kefirja na Kickstarterju

Posodo Glop si oglejte še v galeriji.

Glop - fleksibilna in gnetljiva posodaOdpri galerijo
Orhideja Kako ustrezno skrbeti za orhidejo Kalamazoo Hybrid Fire Grill so sanje vsakega žar entuziasta. Kalamazoo Hybrid Fire Grill – profesionalni žar za vse vrste peke proto-1-1030x667 2 NuDock: LED-lučka, ki polni iPhone, pametno uro Apple Watch in druge USB naprave Trillium je več kot samo viseča mreža. Trillium – viseča mreža za tri, ki je lahko tudi prenosna drevesna hiška ·