Glop – fleksibilna in gnetljiva posoda, ki se zlahka upogne

Glop - fleksibilna in gnetljiva posoda

Skodelice, sklede in krožniki so za kuhinjo nepogrešljivi in kaj hitro smo veseli, če nadgrajujejo. Ne le, da postanejo bolj tehnološki, že samo povečana praktičnost jim daje svoj čar. Berta Julià Sala je oblikovala linijo fleksibilne posode, ki se zlahka upogne. Glop je kolekcija, ki pokaže, česa je kuhinjska posoda zmožna.

Posoda Glop je izdelana iz vzdržljivega platinastega silikona. V svetlo modri barvi tako prihaja pet posod: dvoje skled, skodelica, vrč ter manjša posoda. Posode so gnetljive – fleksibilne so do te mere, da jih zlahka upognemo. S tem spremenijo obliko in ustrezajo različnim kulinaričnim potrebam. Posoda Glop spodbuja ustvarjalnost, saj omogoča lažje kuhanje in zmanjšuje število potrebnih pripomočkov.
Cena in razpoložljivost ni znana, sproti pa lahko preverjamo spletno stran oblikovalke Berte Julie Sale ali pa se ji osebno oglasimo po elektronski pošti (bjuliasala@gmail.com).

PREBERITE ŠE: Kefirko – slovenska posoda za pripravo domačega kefirja na Kickstarterju

Posodo Glop si oglejte še v galeriji.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.bertajuliasala.com/glop

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Casa Bautista: odmaknjena vila ob morju v Mehiki