google-selfie-mini-stickers-1-840x472
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Emotikoni so postali vsakdanji del našega življenja. Verjetno si ne predstavljate, da jih ob pogovoru na družbenih omrežjih ne bi bilo mogoče uporabljati. Enakega menijo tudi pri Googlu.

Google je prek svoje tipkovnice Google Gboard lansiral sličice Mini, ki so namenjene uporabnikom operacijskih sistemov iOS in Android. Poseben mehanizem je s pomočjo metode strojnega učenja iz vaše fotografije sposoben ustvariti vaš osebni emotikon.

Kombinacija strojnega učenja, nevronskih mrež in umetniških ilustracij poskrbi za kar se da nazorno predstavitev posameznika. Vaš lik bo izdelan na podlagi karakteristik, kot so barva kože, barva in slog pričeske, oblika obraza in obrazne dlake.

Do Minija lahko dostopate prek Googlove tipkovnice Gboard. Proces ustvarjanja svojega emotikana začnete tako, da posnamete selfi. Sistem bo nato samodejno ustvaril tako vaš avatar kakor tudi različne pakete sličic.

Sličice Mini so bile v lani sicer predstavljene za potrebe pogovorne aplikacije Allo. Pri Googlu so se zdaj odločili, da funkcijo razširijo tudi na svoje druge produkte.

Mini lahko v primerjavi z različico, ki je izšla lani, priredi kar 100 novih sličic. Te so razvrščene v dve skupini, in sicer “Bold” (drzen) in “Sweet” (prijeten). Tako boste imeli veliko svobode pri tem, kakšno razpoloženje prikazati v pogovoru.


Povezovalnik elektronskih naprav. 5 tehnoloških pripomočkov za izjemno zaposlene ljudi beautiful-daylight-enjoyment-777155 10 aplikacij za produktivnost, ki jih boste dejansko uporabljali oliver-sjostrom-585649-unsplash 7 aplikacij, ki jih potrebuješ, če želiš biti popotniški bloger in influencer ashley-schulze-765488-unsplash Najboljše aplikacije za zmenke, ki so narejene za različne tipe žensk · · ·