Ljubljana Coffee Festival 2018 – Ljubljana bo omamljena z vonjavami

V Ljubljani se bo med 5. in 6. oktobrom 2018 se po ponovno odvil kavni festival v Sloveniji – Ljubljana Coffee Festival 2018. V Ljubljani se vsako leto povečuje število turističnih navdušencev in, kot se za takšno evropsko prestolnico spodobi, vsako leto obiskovalce razveseli s številnimi festivali. Poleg kulinaričnih in vinskih dogodkov bodo organizatorji tudi letos posvetili dneve posebej kavi.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Mestni muzej Ljubljana

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost.

Ljubljana Coffee Festival 2018 je druga edicija kavnega festivala v Sloveniji. Kot priljubljena turistična prestolnica Ljubljana ponuja široko paleto različnih festivalov in dogodkov – marsikateri izmed njih so posvečeni kulinariki. Med 5. in 6. oktobrom 2018 pa bo v Ljubljani v Mestnem muzej Ljubljana potekal Ljubljana Coffee Festival 2018.

V Mestnem muzeju Ljubljana bo potekal prvi festival kave
V Mestnem muzeju Ljubljana bo potekal prvi festival kave

Festival bo zaobjemal cel kup različnih dogodkov. Možno se bo udeležiti okušanja kave in različnih delavnic. Strokovnjaki bodo delili svoje znanje in izkušnje v nizu zanimivih predavanj, obiskovalci pa se bodo lahko okrepčali na odličnih degustacijah. Srčica festivala pa bo gotovo tekmovanje Barista Battle Challange. Zvečer bodo obiskovalci svojo žejo lahko potešili z izbranimi pivi in koktajli. Celoten program je dostopen na tej povezavi. Lepo vabljeni!

PREBERITE ŠE: Čokoljana 2018: prestolnica v objemu čokolade

Na festivalu se bo možno udeležiti degustacij in predavanj
Na festivalu se bo možno udeležiti degustacij in predavanj

Dodatne Informacije

Več informacij:
ljubljanacoffeefestival.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Aurora: avdio-vizualna galerija za vse ljubitelje elektronske glasbe