cover-pixel-3a
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Google s svojo serijo telefonov Pixel navdušuje predvsem na področju fotografije, kjer kljub mnogim telefonom s 3 ali več kamerami, prav serija Pixel naredi najbolj “popolno” fotografijo po mnenju mnogih strokovnjakov. Zasluga gre kakopak programskim rešitvam Google za fotografije, ki zmorejo fotografijo resnično optimizirati do potankosti. Tudi zato smo se razveselili prihoda novega Google Pixel 3a – telefona – ki spreminja igro v srednjem razredu telefonov.

Če obstaja ena stvar, po kateri je znana Googlova serija telefon Pixel 3, je njena zmogljivost kamere. Saj Pixel 3 in Pixel 3 XL zajemata praktično najboljše fotografije izmed vseh pametnih telefonov. Tudi po zaslugi zares naprednih Google algoritmov za optimizacijo fotografij, ki očitno še vedno uspejo izničiti prednost drugih, ki fotografije ustvarjajo z več kamerami. Če to združite s čistim in najboljšim Androidom in zagotovljenimi aktualnimi posodobitvami programske opreme dobimo izjemno soliden telefon. A je na žalost izhodiščna cena okoli 800 evrov krepko preveč za večino uporabnikov. Tudi zato se je Google odločil, da predstavi cenovno zanimiva telefona Pixel 3a in 3a XL. S tema dvema telefonoma Google namerava ponuditi enako uporabniško izkušnjo za veliko nižjo ceno. Uporabniki bodo torej dobili enak sistem za fotografiranje. A se na drugi strani zaradi varčevalnih ukrepov odpovedujejo določenim lastnostim in materialom.

Tako telefonov ni moč polniti brezžično in nista vodotesna. Steklo je zamenjala plastika. Tudi procesor je nekoliko slabši in na razpolago je le 4 GB delovnega spomina. A vso to varčevanje ne bo izničilo dobre uporabniške izkušnje. To zagotavljajo pri Google.

2X Google Pixel 3a

Tako kot Google Pixel 3 serija, lahko izbirate med dvema telefonoma s Pixel 3a linijo – Pixel 3a in Pixel 3a XL. Oba telefona sta skoraj identična, saj imata enako obliko, procesor, RAM, pomnilnik in fotoaparat. Vendar pa s Pixel 3a XL dobite prednosti večjega zaslona in nekoliko večje baterije – 3.700 mah. Kakopak te dve lastnosti staneta. Tako bo Pixel 3a XL za 80 evrov dražji od svojega manjšega brata. Serija telefonov Google Pixel 3a pa bo najbolj dostopen duo – saj se cene začnejo pri 400 evrih. Če želite nadgraditi večji Pixel 3a XL z večjim zaslonom in baterijo, pa boste morali odšteti 480 evrov.

Mogoče je pravi trenutek, da kupite popolnoma pravega Google Pixel 3 – po akcijski ceni?!

Google bo jeseni po vsej verjetnosti predstavil novi Google Pixel 4 in tudi zato se prav danes zdi pravi trenutek, da odklikate na nemški Amazon in si po že znižanih cenah zagotovite še vedno aktualen Google Pixel 3, oziorma večjo različico Google Pixel 3 XL.

Za vas smo na spodnjih povezavah izbrali ponudnike, ki vam telefon dostavijo tudi v 48 urah.

Googlov novopečeni  Chromebook Pixel. Google s prenosnikom Chromebook Pixel teče drugi krog Pametni telefon Google Pixel in Google Pixel XL Google Pixel in Google Pixel XL – Googlov odgovor na iPhone 7 cover-googlepixel2 Google Pixel 2 in Pixel 2 XL – najboljša telefona letošnjega leta? Googlov eko siststem naprav Googlov ekosistem naprav ·