GoPro Hero 7 Black
V zraku · tehnologija · gadgeti

GoPro se je pred časom znašel v manjših težavah, saj je razvoj pametnih telefonov in različnih drugih naprav tako hiter, da je marsikdo njihovo napravo z začetka ponudbe zamenjal za napravo, ki jo tako ali tako nosi v žepu. GoPro Hero 7 naj bi stvari postavljala na glavo – predvsem z neprimerljivo odlično stabilizacijo slike.

Droni in pametni telefoni … so postali močna konkurenca GoPro in tudi zato so morali pri Gopro močno zavihati rokave, da so nam predstavili izdelek, ki bi rad spremenil percepcijo akcijskih kamer in njihovo vlogo v modernem spreminjajočem se svetu. GoPro Hero 7 Black je namreč kamera, ki vas bo znova prepričala, da se odločite za nakup te blagovne znamke.

Njena glavna značilnost je HyperSmooth, tehnologija, ki omogoča eno najboljših videostabilizacij, ki smo jih videli v fotoaparatih in kamerah. Če temu še dodamo rigidnost ohišja, je to naprava, ki je sposobna delati tudi v situacijah, ko se ostalim zalomi. Sliko lahko med drugim zajema v svilnato gladkemu 4K/60p in hkrati omogoča novo videofunkcijo TimeWarp-time-lapse. Novi GoPro je zmožen tudi strimanja slike v “živo”. Hkrati pa seveda prinaša še množico “updates”, ki bo navduševala “kamerno aktivne”. Seveda je vodoodporen brez dodatnega ohišja do globine 10 m – tako kot njegov predhodnik.

Zdi se, da se GoPro po polomu (slab procesor in kup težav) z GoPro Hero 6 Black vrača z izdelkom, ki je boljši in predvsem bolj premišljen ter v tehnološkem svetu pozicioniran visoko na nakupnih listah tistih, ki svojo kamero želijo večkrat zmočiti.

Galerija slik: GoPro Hero 7 Black

GoPro Hero 7 Black Odpri galerijo

1688603d197edf5b00e435f06d08696b_original Trinožno stojalo Lumapod: želja vsakega fotografa Sony-PlayStation-Classic-Retro-Console-FB Vrača se legendarni PlayStation Classic z dodatkom 20 iger samsung akg Samsung predstavil tri nove brezžične modele slušalk AKG Povezovalnik elektronskih naprav. 5 tehnoloških pripomočkov za izjemno zaposlene ljudi · ·