South Beach, Miami, Florida
Utrip mesta · destinacija

Začnimo letošnjo sezono na plaži s temi 360-stopinjskimi videoposnetki, zaradi katerih boš imel občutek, da si resnično tam! Zdaj je lahko vsak dan “dan na plaži”!

Najlepše peščene plaže na svetu lahko obiščeš kar s pomočjo svojega računalnika ali telefona. Večina teh digitalnih tur ponuja popoln 360-stopinjski pogled, ki nudi popolno transformativno izkušnjo, četudi nimaš VR-opreme. Si pripravljen? Gremo!

1. Myrtos, Kefalonija, Grčija

Zapri oči in si predstavljaj, da si na beli peščeni plaži, čist turkizna voda pa ti boža stopala. Grška obala je polna spektakularnih plaž, Myrtos pa je ena najboljših. V tem videoposnetku lahko svoj pogled spremeniš tako, da se zazreš v neskončno modro vodo in praktično občutiš, kako ti sonce greje kožo!

2. Resort Amilla Fushi na Maldivih

Maldivi so v bistvu poosebljenje počitniške destinacije. Toda obisk letovišla in tega neskončno razkošnega raja ne pride poceni. S to virtualno izkušnjo lahko vsaj malo izkusiš celotno razkošje, ne da bi zato moral prodati ledvico. Smaragdna voda je tukaj tako čista, da vidiš vso morsko življenje! In najboljši del? Razen nekaj tujcev tu in tam boš imel resort zase.

3. South Beach, Miami, Florida

Gre za eno najbolj priljubljenih ameriških plaž. S tem videoposnetkom se boš sprehodil po nabito polni plaži, polni ljudi, ki se sončijo, mečejo frizbije in plavajo.

4. Cala Millor, Majorka, Španija

Obleci kopalke in se vklopi v celozaslonski posnetek virtualnega doživetja na majorški plaži Cala Millor. Ne glede na to, ali ravnokar prebiraš dobro knjigo, si pred televizorjem, ali pa iščeš nove tehnike sproščanja, te bo zvok nežnih valov, ki božajo fino peščeno plažo zagotovo pomiril.

5. Treasure Island Beach, Laguna Island, Kalifornija

To je dragulj Laguna Islanda. Seveda tukaj ni dejanskega zaklada (ali pač?), le peneča se voda, snorkljanje najvišjega razreda in skriti kotički. S tem 360-stopinjskim videom boš lahko plažo pogleda z različnih kotov, videl pa boš tudi eno najmodrejših vod Pacifika v Južni Kaliforniji.

6. Trunk Bay, Saint John, Karibsko morje

Trunk Bay je najbolj znana in fotografirana plaža na otoku Saint John. Je del nacionalnega parka Deviških otokov, ki vključuje še Francis Bay, Cinnamon Bay in Maho Bay. Mehak bel pesek in fluoresenčno modra voda sta popolna za pobeg, četudi le v tvoji domišljiji.

7. Fitzroy Island, Avstralija

Veliki koralni greben je dom številnih avstralskih otokov in plaž, kot so Lizard Island, Lady Elliot Island in Heron Island. Fitzory je manjši otok, poln slikovitih razgledov, restavacij in letovišč. In če bi ga lahko obiskal, ga najbrž ne bi želel zapustiti. Precej dobesedno je obdan s koralnim grebenom, zato je tukaj snorkljanje res top!

shutterstock_654844426 Od egiptovskih grobnic do samostanov: zdaj lahko egipčanske zgodovinske znamenitosti obiščete virtualno Plavajoča vila Lilypad Socialna distanca s stilom: plavajoča vila Lilypad shutterstock_385947175 Obožuješ potovanja in naravo? Google Earth te popelje na virtualno raziskovanje 31 narodnih parkov v ZDA Lafay Resort & Spa Lefay Resort & Spa: italijanski gorski prestiž v Dolomitih · · ·