9bbb6f56d08ea0b80556838c542293208974307f_h6d-400cms-hero
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ob tem, ko pametni telefoni vsebujejo vedno boljše fotoaparate, smo na tradicionalne kamere kar malo pozabili. A to še zdaleč ne pomeni, da so “izumrle”. Na trg prihajajo nove in nove kamere z vse boljšimi specifikacijami.

Podjetje Hasselblad je znova premaknilo meje kakovosti slike z najnovejšo kamero s tehnologijo Multi-Shot. Njihov aparat H6D-400c MS navdušuje z najvišjo mogočo ločljivostjo posnetih fotografij, ki je v tem trenutku na voljo na trgu.

Kamera H6D-400c MS lahko več posnetkov združi v eno fotografijo z ločljivostjo 400 megapikslov. Končna fotografija nastane iz kar šestih različnih posnetkov. Njena velikost je 4 GB, mere pa 23.200 × 17.400 pikslov. S tako natančno napravo bomo lahko prikazali vsako podrobnost na naši fotografiji.

Hasselbladova kamera lahko posname tudi video v ločljivosti 4K oziroma Ultra HD. Kljub temu pa ustvarjalci pričakujejo, da se bo večinoma uporabljala le za fotografiranje.


projectlinda_2018_hero Razerjev Project Linda vaš telefon preobrazi v računalnik Nintendo Labo – igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno     Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno   Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno   Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno Nintendo Labo: DIY igralni pripomočki, ki vas bodo še kako zabavali Nomad Wireless Hub – brezžični polnilnik za celo družino Nomad Wireless Hub: brezžični polnilnik za celo družino Podvodni dron Fifish P3 – naj se poletje že začne! Podvodni dron Fifish P3 – naj se poletje že začne!