fbpx

HASSELBLAD H6D-400C MS CAMERA: kamera s tehnologijo Multi-Shot

Ob tem, ko pametni telefoni vsebujejo vedno boljše fotoaparate, smo na tradicionalne kamere kar malo pozabili. A to še zdaleč ne pomeni, da so “izumrle”. Na trg prihajajo nove in nove kamere z vse boljšimi specifikacijami.

Podjetje Hasselblad je znova premaknilo meje kakovosti slike z najnovejšo kamero s tehnologijo Multi-Shot. Njihov aparat H6D-400c MS navdušuje z najvišjo mogočo ločljivostjo posnetih fotografij, ki je v tem trenutku na voljo na trgu.

Pri Hasselbladu premikajo tehnološke meje.
Pri Hasselbladu premikajo tehnološke meje.

Kamera H6D-400c MS lahko več posnetkov združi v eno fotografijo z ločljivostjo 400 megapikslov. Končna fotografija nastane iz kar šestih različnih posnetkov. Njena velikost je 4 GB, mere pa 23.200 × 17.400 pikslov. S tako natančno napravo bomo lahko prikazali vsako podrobnost na naši fotografiji.

Hasselbladova kamera lahko posname tudi video v ločljivosti 4K oziroma Ultra HD. Kljub temu pa ustvarjalci pričakujejo, da se bo večinoma uporabljala le za fotografiranje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
hasselblad.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!