fbpx

Razerjev Project Linda vaš telefon preobrazi v računalnik

To, da se podjetje Razer na sejmu elektronike CES 2018 prikaže z domiselno tehnološko inovacijo, je postalo že tradicija. V letošnjem letu je predstavilo Project Linda, del strojne opreme za novi telefon Razer.

S Project Lindo bomo lahko Razer Phone razširili v prenosni računalnik. Uporaba te naprave je preprosta. Na vas je le, da namestite telefon v prazen prostor na prenosniku, in pritisnete gumb za vklop, ki bo omogočil, da se bodo podatki iz telefona prenesli v računalnik. Zaslon pametnega telefona se vam bo prikazal na zaslonu vašega prenosnika, ob tem pa boste imeli na voljo še 200 GB dodatnega prostora za shranjevanje. Baterija telefona se bo polnila ves čas, ko bo ta vstavljen v Lindo.

Razerjev Project Linda.
Razerjev Project Linda.

Project Linda sicer nima gumba za vklop, saj sta temu namenjena gumb in senzor za prstne odtise na telefonu. Enako je tudi z zvočniki – Project Linda uporablja Razer Phonove zvočnike. Dodatno bomo imeli na voljo gumbe za opravljanje več del hkrati, odpiranje aplikacij in uporabo funkcije Asistent Google.

Večina aplikacij bo delovala enako kot na računalniški tablici z operacijskim sistemom Android. Nekateri programi, kot je denimo Chrome, se lažje prilagajo upravljanju z miško in tipkovnico kot drugi. Razvijalci namreč še niso optimizirali aplikacij za delovanje na Projectu Linda.

Dodatne Informacije

Več informacij:
razerzone.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!