fbpx

V klub Cirkus prihaja DJ Erick Morillo

V Ljubljano prihaja mednarodno priznani DJ Erick Morillo, ki bo z nastopom v klubu Cirkus tudi prvič nastopil v Ljubljani. Ste pripravljeni, da 26. januar preplešete ob ritmih ikoničnega DJ-ja?

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Cirkus, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 25,00 €

Od razvijanja house scene, ko je bila ta še globoko v podzemlju, nastopanja v najboljših klubih med New Yorkom, Miamijem in Ibizo, vodenja založbe Subliminal, odmevnih sodelovanj s Seanom “Diddy” Combsom in Tommyjem Leejem, ko didžeji še niso bili pop zvezde, do naskoka lestvic s hitom I Like to Move It, ki ga je z epsko izvedbo v Madagaskarju med ikonične hite zapisal kralj Julien aka Sasha Baron Cohen, da sploh ne omenjamo razvrata, ki se ga ne bi sramoval niti Tony Montana …


Mojster z latinskimi elementi prepojenega “ghetto housa” Erick Morillo je dobitnik treh priznanj DJ Award za najboljšega house in še treh za najboljšega mednarodnega didžeja, v dolgoletni karieri pa je zaznamoval plesno glasbo kot le redki ustvarjalci. Od zlate dobe Ibize do vzpona megafestivalov. In še zanimivost: na newyorško sceno ga je porinil “Little” Louie Vega, potem ko ju je med snemanjem klasike Ride On The Rhythm predstavil takrat neznani pevec Marc Anthony. Podjetni garač in prototip kolumbijskega žurerja je v zadnjem času precej omejil svoje nastope, ob izbranih velikih žurih (zapiranje kluba Space, festival Ultra) pa obožuje butične zabave, kakršna bo tudi njegovo prvo gostovanje v Ljubljani.

Dodatne Informacije

Več informacij:
cirkusklub.si in facebook.com/cirkus.klub

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.