hisa neza
Utrip mesta · destinacija

Hiša Neža, ki jo najdemo v idilični Kranjski Gori, nudi udobje in možnost izjemne sprostitve v dvoje, z družino ali v krogu prijateljev. S kaminom, zasebno savno in zasebnim jacuzzijem je odlična izbira tako poleti, kot tudi pozimi.

Hiša Neža, ki stoji sredi Kranjske Gore, ob vznožju mogočnih Alp in na obrobju Triglavskega narodnega parka, je oaza miru in sprostitve. V hiši je pet apartmajev, ki nudijo vse, kar potrebujete za razvajanje 365 dni v letu. Ponujajo vam zasebni košček raja, v katerem lahko uživate in si oblikujete ritem popolnoma po svoje. Vsak apartma ima lasten masažni bazen, savno in kamin, ob katerih si lahko spočijete duha od vsakodnevnega hitenja in obveznosti. Za ustvarjanje kulinaričnih presežkov vam je na voljo popolnoma opremljena kuhinja (kuhalnik, hladilnik, mikrovalovna pečica in pomivalni stroj). Če se želite razvajati že navsezgodaj zjutraj, pa vas razveselijo s sveže pečenimi francoskimi rogljički in toplimi kajzaricami, ki jih lahko dan prej naročite na recepciji.

Poskrbeli so tudi za brezžični dostop do interneta, v vsakem apartmaju pa je tudi televizija z ravnim zaslonom z več kot sto programi. Vsi apartmaji so opremljeni s klimo in talnim ogrevanjem in med drugim prilagojeni družinam. Otrokom omogočajo brezskrbno igro, staršem okolje za popolno sprostitev.

V hišni vinski kleti lahko izbirate med odličnimi slovenskimi vini, v recepcijski trgovinici pa med tipičnimi slovenskimi izdelki.

In bonus? Hišni ljubljenčki so v Hiši Neža dobrodošli!

Odločitev, ali boste aktivno preživeli čas, se sprehajali, kolesarili ali se podili po belih strminah, zadihali svež zrak na izletu ali obiskali še kak skriti kotiček, je povsem vaša.

Hiša Neža (Foto: Booking.com)Odpri galerijo
136437931 Falkensteiner Hotel Park Punat: hedonistična all-inclusive družinska izkušnja Fana Estate (Foto: last ponudnika) Fana Estate: posestvo v briških gričih s pridihom industrialnosti 214164236 Pužman Farm Glamping: intimni podeželski kotiček za romantičen pobeg Alma-Vista-4857-59-MM Alma Vista: luskuzna vila v srcu slikovitih Goriških brd · · ·