Hotpod Yoga Hackney
Utrip mesta · šport

V Londonu se je te dni odprl malce drugačen joga center. V Hotpod Yoga Hackney joga centru lahko namreč vadimo v napihljivi dvorani, ki se segreje do 37 stopinj Celzija.

V londonskem Hotpod Yoga Hackney joga centru v trenutku pozabimo na vsakodnevne obveznosti in skrbi ter se z užitkom posvetimo svojemu telesu. Vse zahvaljujoč dejstvu, da je inovativna dvorana za vadbo joge, s katero se center ponaša, v samem bistvu napihljiva soba z mehkimi stenami in tlemi. Dvorana, ki spominja na otroške napihljive gradove, ki smo jih oboževali kot otroci, je oblikovana z namenom, da vaditeljem zagotavlja tih in miren prostor, v katerem lahko sproščeno vadijo. Za prijetno počutje obiskovalcev je poskrbljeno tudi z barvo dvorane, katere vijolična barva naj bi pozitivno vplivala na naše razpoloženje. Poleg tega se dvorana lahko segreje na 37 stopinj Celzija, kar ugodno vpliva na raztezanje mišic, sama vadba joge pri visokih temperaturah pa je tudi glavna ideja Hotpod Yoga Hackney franšize, saj omogoča optimalne pogoje za vadbo in pospeševanje vseh telesnih funkcij. Telo se ogreje, pospeši se cirkulacija in razstrupljanje, vaditelji pa se še lažje osredotočijo na pravilno dihanje.

Hotpod Yoga HackneyOdpri galerijo
Športni miti Razbijamo najpogostejše športne mite Kandidati za najlepši gol v sezoni 2014/2015 po mnenju UEFE. Med kandidati UEFE za gol leta v sezoni 2014/2015 tudi Messi in Ronaldo Katere teniške igralke najbolj kričijo na igrišču in kako glasne so? Katere tenisačice se najbolj derejo na igrišču in kako glasno je njihovo kričanje Na Nočni 10ki bo znova tudi Jure Košir. Nočna 10ka 2015 – že deveti nočni tek okoli Blejskega jezera ·