Hotpod Yoga Hackney: Inovativen joga center v Londonu

Hotpod Yoga Hackney

V Londonu se je te dni odprl malce drugačen joga center. V Hotpod Yoga Hackney joga centru lahko namreč vadimo v napihljivi dvorani, ki se segreje do 37 stopinj Celzija.

V londonskem Hotpod Yoga Hackney joga centru v trenutku pozabimo na vsakodnevne obveznosti in skrbi ter se z užitkom posvetimo svojemu telesu. Vse zahvaljujoč dejstvu, da je inovativna dvorana za vadbo joge, s katero se center ponaša, v samem bistvu napihljiva soba z mehkimi stenami in tlemi. Dvorana, ki spominja na otroške napihljive gradove, ki smo jih oboževali kot otroci, je oblikovana z namenom, da vaditeljem zagotavlja tih in miren prostor, v katerem lahko sproščeno vadijo. Za prijetno počutje obiskovalcev je poskrbljeno tudi z barvo dvorane, katere vijolična barva naj bi pozitivno vplivala na naše razpoloženje. Poleg tega se dvorana lahko segreje na 37 stopinj Celzija, kar ugodno vpliva na raztezanje mišic, sama vadba joge pri visokih temperaturah pa je tudi glavna ideja Hotpod Yoga Hackney franšize, saj omogoča optimalne pogoje za vadbo in pospeševanje vseh telesnih funkcij. Telo se ogreje, pospeši se cirkulacija in razstrupljanje, vaditelji pa se še lažje osredotočijo na pravilno dihanje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.hotpodyoga.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako v najkrajšem možnem času pokuriš največ kalorij?