priscilla-du-preez-Gu5e5tHH-kM-unsplash
V zraku · odnosi

Hvala, da si prišel v moje življenje tistega dne. Hvala, da me imaš rad, ko nisem popoln, ko sem na dnu, brez volje in moči, da bi ti vrnil prijateljstvo in ljubezen.

Hvala za tvojo potrpežljivost, ko sem s tvojo pomočjo sestavljal nazaj delčke svojega življenja in se trudil popraviti, kar sem zlomil v sebi. Hvala, da si tu, tudi po tem, ko sem ti rekel stvari, ki jih ne bi smel, ampak ne glede na vse, si ostal z menoj, čeprav sem bil zoprn in nemogoč.

Hvala, da me nikoli ne ignoriraš in razumeš tisoče mojih neumnosti in opravičil. Hvala, ker si z menoj v težkih časih, tako lažje prebrodim svoje bitke in sprejmem svoje napake. Hvala, ker mi dovoliš, da sem ranljiv, in me zaradi tega ne obsojaš. Hvala, da vem, da boš vedno tam nekje zame, če te bom potreboval, in da bova vedno – ne glede na vse – imela drug drugega.

Hvala, da si nekdo, na katerega se lahko zanesem, ko potrebujem pogovor ali le objem. Hvala, da si svetloba v temnih dneh … In ko bom nekoč gledal na najtežje dni v življenju, se bom spomnil nate, ti si bil z menoj, ko mi je bilo najtežje. Hvala ti, da brišeš moje solze.

Hvaležen sem, da v natrpanem urniku vedno najdeš čas zame, da si me sprejel v svoje življenje takšnega, kakršen sem, da si pripravljen zame narediti marsikaj. Hvala, da sem tvoja prioriteta.

Hvala za del tvojega življenja, za tvoj čas.

Hvala, da me spomniš, da tudi če bo šlo kaj narobe, še vedno nekaj imam – tebe in tvojo ljubezen. Hvala, da si mi pokazal, kaj pomeni pravo prijateljstvo, takšno, ki bo vedno premagalo preizkušnje časa. Hvala, da je zaradi tebe vsako leto nepozabno, polno lepih spominov, norčavih trenutkov in smeha. Hvala, ker si v njih – ti. Ko se bo leto spet obrnilo, se bova spominjala skupnih potovanj, ljudi, ki sva jih spoznala, spomine, ki sva jih ustvarila, nove začetke, ki sva jih delila drug z drugim.

Hvala, da se veseliš z menoj mojih uspehov, dosežkov. Hvala za tvojo podporo skozi življenje, ker brez tebe ne bi bil tu, kjer sem. Brez tebe bi bilo življenje prazno. Hvala za čas, ki si mi ga dal, ko se mi je svet zaustavil, ko sem se zlomil pod težo čustev, da si bil moja opora, da si bil tam, zame.

Hvala ti, da vem, da lahko vedno računam nate, ne glede na vse, da ti lahko zaupam, vem, da me boš ob meni, ko ne bom imel več besed, ko bom razočaral samega sebe. Hvala ti, da mi pomagaš preživeti, upati, sanjati, ljubiti, jokati – živeti.

Hvala ti, da si moj prijatelj, da si bil tu vsa ta leta in da boš z mano tudi v letih, ki so pred nama. Kajti ko vem, da si tu, da si v mojem življenju, se počutim varno, ne glede na to, kaj se bo zgodilo, vem, da boš tam TI.

Hvala ti, da si zame tukaj – ZDAJ – v teh časih, ko so zaupanje, ljubezen in spoštovanje tako redki. Hvala, da si – TU, prijatelj! Rad te imam.

shutterstock_155578658 To je to: tako se občuti prava globoka ljubezen anastasiya-pavlova-26KjyGw9qgI-unsplash 8 razlogov, zakaj je razmerje z žensko, ki je bila dolgo časa samska, najboljše možno! shutterstock_267315842 7 zanimivih stvari, ki bi jih bilo vredno poskusiti med rjuhami dokler sta še dovolj fit! jordan-bauer-1pbifia4GRg-unsplash 5 znakov, da te nikoli ne bo prevaral: če se tako obnaša, ti bo zvest do groba!