2018-11-26
V zraku · buzz buzz

Vsi imamo prijateljico, ki sveto prisega na črno barvo. In tu pač postane jasno, da je z božičnim darilom, ki je kričeče barve, žal ne boste navdušili. No, morda se bo pred vami kislo nasmejala, ker vas ne bo želela prizadeti, a je zagotovo nikoli ne boste videli uporabljati darila, ki ste ji ga kupili. Zakaj ustvarjati napetosti v vajinem odnosu, če ji lahko kupite v ‘črnino’ ovite stvari, ki se bodo prilegale njeni estetiki. Pokukajte, kakšne so naše ideje za božična darila 2018.

S črno barvo resnično ne morete zgrešiti. Če veste, da jo ima vaša prijateljica rada, pa sploh! Opazujete, kakšne stvari so ji všeč, kaj bi rada imela, kaj je trenutno v skladu s smernicami, in seveda razmislite, kakšne unikatne ideje za božična darila 2018 imate vi v mislih.

Mi smo pripravili nekaj predlogov, ki vam bodo morda olajšali naporno nalogo iskanja popolnega darila. Ker konec koncev si vsi želimo presenetiti bližnje, izvabiti nasmeh na njihovem obrazu in jih videti, kako veselo uporabljajo darilo, ki ste ga posebej zanje izbrali.

Galerija slik – Ideje za božična darila 2018

Zemljevid sveta, na katerem beležite, v kateri državi ste bili.Odpri galerijo

Pozor! Ne kupuj novih oblačil, preden ne narediš tega Ne kupuj novih oblačil, preden ne narediš tega Tako so videti pod mikroskopom stvari, ki jih vsakodnevno uporabljamo. Tako so videti pod mikroskopom stvari, ki jih vsakodnevno uporabljamo 10 'nespornih' stvari, ki vas lahko v tuji državi spravijo v resne težave. Pazi, kaj počneš: takšno vedenje te lahko v tujini spravi v resne težave Superjunakom ne bi bilo lahko, če bi imeli otroke, in te ilustracije to dokazujejo Kaj bi se zgodilo, če bi imeli superjunaki otroke? · · · ·