91u-e2kONLL._SL1500_
V zraku · buzz buzz

Nakupovanje božičnih daril lahko je prijetno opravilo. Kaj je lepšega kot obdarovanje ljubljenih oseb? A saj veste, ko kupujete za ‘težaka’, se tudi najlepše opravilo spremeni v nočno moro. Tisti, ki jih čisto nič ne more zadovoljiti, so res trd oreh, zato pogosto niti nimamo nobene ideje za darila, s katerimi bi jih navdušili. Mi vam poskušamo olajšati to nadležno nalogo z našim izborom daril, ki so pisana na kožo zahtevnim osebam.

Verjetno si boste tudi letos pulili lase, ker ne boste imeli nobene ideje za darila za osebo, ki je zelo zahtevna. Mi smo sestavili seznam najbolj zanimivih stvari, s katerimi jih lahko presenetite. Seveda je pomembno tudi, da osebo, ki ji kupujete darilo, zelo dobro poznate in proučite, kaj ji bo morda ustrezalo, preden se odpravite v trgovino.

Ideje za darila 2018, ki smo jih zbrali v galeriji slik, so zelo različne, zato boste zagotovo našli kaj dobrega za ‘težaka’, ki ga želite presenetiti.

Galerija slik – Ideje za darila 2018

Kamera Polaroid OneStep 2Odpri galerijo

Ultra bogate družine, ki nadzirajo svet in življenja vseh nas Ultra bogate družine, ki nadzirajo svet in življenja vseh nas toa-heftiba-702268-unsplash Znanost ugotavlja, da moške prijateljstva zadovoljijo bolj kot romantična razmerja Kaj žival, ki jo prvo opaziš na tej sliki, pove o tebi? Katero žival najprej zagledaš na fotografiji? Odgovor pove, kdo si shutterstock_631368620 Znanstveniki so razkrili katere gene prejmemo od staršev! In rezultati so presenetljivi! · · ·