PicMonkey Collagecover
Utrip mesta · zdravje & lepota

Iščete popoln praznični oz. novoletni make-up? Dovolimo si, da nas za ličenje za najdaljšo noč v letu navdihnejo lepotice z rdečih preprog in modnih pist. Ne pozabimo na našo najljubšo rdečo šminko, senčke za oči v kovinskih odtenkih, poigrajmo se z modro barvo in v stilu šestdesetih poudarimo oči s črtalom. Tukaj so predlogi in ideje za “seksi” praznični make-up.

Ne glede na izbiro našega make-upa, se moramo tudi za najdaljšo noč v letu počutiti kot me. Nikakor se ne zaženimo, če nismo prepričane, da bomo z rezultatom popolnoma zadovoljne. Na srečo je na voljo kar precej modnih izgledov te sezone, ki bodo zadovoljili pričakovanja in okuse vseh žensk. Za vas smo izbrali nekaj kompletnih izgledov, ki spadajo na modne piste in rdeče preproge in s katerimi bomo na najdaljšo noč zares zablestele!

PREBERITE ŠE: Ključni trendi ličenja za pomlad 2016

V fotogaleriji si lahko ogledamo ideje za make-up za najdaljšo noč v letu, za silvestrovo.

Ideja za praznični make-up: gospodična v rdečemOdpri galerijo
Kupujte sezonsko Kako privarčujemo pri nakupu hrane in hkrati ostanemo zdravi? Rutine 3 rutine za večje zadovoljstvo in uspeh Začasne pegice Freck Yourself Freck Yourself: v modi so začasne pegice Kalorije Koliko kalorij porabimo pri različnih športnih dejavnostih? · ·