Wiko_IFA2018_Harry2_Lifestyle-01_LD
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Wiko je februarja letos na sejmu MWC 2018 predstavil kolekcijo View2. Ta družina uporabnikom prinaša več uporabnega zaslonskega prostora na celozaslonskih napravah formata 19:9 in brezhibno učinkovitost. Na sejmu IFA 2018 pa je Wiko naredil še korak dlje in razkril svojo razširjeno kolekcijo View2 ter pametni telefon Harry2.

Z lansiranjem naprav View2 Go in View2 Plus Wiko uporabnikom ponuja več izbire, kajti obe napravi se ponašata z novim dizajnom in drugačno celozaslonsko obliko ter ohišjem. In ker Wiko trdno verjame, da bi širokozaslonska tehnologija morala biti dostopna čisto vsem, predstavlja še napravo Harry2. Ta nova večpredstavnostna širokozaslonska naprava v formatu 18:9 ima eleganten in kompakten dizajn ter nudi izboljšano izkušnjo – odlična kakovost za vložen denar.

Razširjena kolekcija VIEW2

View2 Go in View2 Plus nadaljujeta izkušnjo ultra širokozaslonske poglobljenosti in prinašata zaslone formata 19:9, ki se lepo dopolnjujejo z zmogljivo baterijo ter močnim procesorjem.

View2 Go, ki ga dopolnjuje vrhunski videz, ima odseven zrcalni učinek v 4 čudovitih odtenkih, medtem ko se View2 Plus ponaša s kompaktnim in poenostavljenim ohišjem, ki je odet s svetlečo, steklu podobno prevleko.

Pod ohišjem telefona se skrivajo zmogljivi procesorji Qualcomm Octa-Core, ki jih podpira 3 GB RAM-a pri View2 Go in 4 GB RAM-a pri View2 Plus. To omogoča brezhibno in neovirano izkušnjo pri preklapljanju med aplikacijami.

View2 Go je opremljen z zadnjo kamero z 12 MP, ki vaše življenjske zgodbe mojstrsko pretvori na zaslon in jim doda čustven naboj. Z View2 Plus lahko ovekovečite vsak trenutek v visokokakovostnih barvah s profesionalno dvojno zadnjo kamero z 12 MP. Obe napravi se ponašata s senzorjem kamere Sony IMX486 za zajem izrazitih detajlov. Svojo izrazno moč lahko obogatite tudi s fotografsko izkušnjo UI. Ta posebej zasnovana in pametna aplikacija prepozna katere nastavitve so potrebne in jih prilagodi. Tako sprednja kot zadnja kamera sta opremljeni s funkcijo stabilizacija videa FHD, ki jo podpira Vidhance3, ki izbriše neželeno tresenje za stabilne posnetke.

Harry2

Prostor je izredno pomembna stvar! Harry2 se ponaša s širokim zaslonom 18:9 z več uporabnega prostora na 5,45-palčnem zaslonu HD+. To pomeni preprosto brskanje in manj drsenja po zaslonu, ko uporabljate Instagram, Pinterest in tvitate.

Hektične dneve lahko zdaj upravljate brez težav, tako da enostavno preklapljate med nalogami s pomočjo 2 GB RAM-a. Uživali boste tudi v pretočnih vsebinah, tvitanju, objavljanju in še marsičem s hitrostjo 4G. Ob vsem tem pa procesor Quad-Core 1.3GHz, ki pridno deluje v ozadju, skrbi za nemoteno delovanje.

Naj vaše slike zrcalijo radost nepozabnih trenutkov z zadnjo kamero 13 MP. V temnih okoljih zajem svetlobe optimizira f/2.0 odprtina zaslonke in leče 5P. Uživajte v napredni izkušnji s funkcijo samodejnega zaznavanja okolja, ki nastavitve vaše naprave prilagodi – rezultat so čudovite slike in nočni posnetki.

Da bodo vsi vaši spomini varno shranjeni pa poskrbi pomnilnik s 16 GB ROM-a, razširljiv s kartico MicroSD do 128 GB.

Ta moderna naprava z matiranim in kovinskim ohišjem ter elegantno in poenostavljeno obliko je odličen dodatek k vašemu slogu. Na voljo je v 4 svežih barvnih odtenkih: temno siva, zlata, bleen in češnjevo rdeča.


Sony Xperia XZ3 IFA 2018: Sony z novim pametnim telefonom Xperia XZ3 premika meje Pocophone F1 nekoliko spominja na iPhone. Xiaomi Pocophone F1: vrhunske specifikacije, noro nizka cena FOTO 1 - naslovna_S9 in S9+ neskončni zaslon Kako s telefonom narediti najboljše poletne fotografije Honor 7S. Honorjevi revolucionarni pametni telefoni 7S, 7A in 7C odslej tudi v Sloveniji! · · · ·