Rolls-Royce Privacy Suite: vrhunec zasebnosti

Rolls-Royce Phantom Privacy Suite
Zadnjič posodobljeno: :

Če si nameravate omisliti Rolls-Royce Phantoma v različici s podaljšano medosno razdaljo, si boste lahko zanj omislili 'dodatno opremo' Privacy Suite, ki popolnoma loči prednja sedeža od zadnjih. Tako se boste lahko skrili pred svetom in uživali v popolni zasebnosti.

Rolls-Royce Phantom z vgrajeno Privacy Suite bo imel za voznikovim sedežem elektromagnetno steklo. S pritiskom na gumb lahko steklo v trenutku postane neprosojno, s tem pa preprečimo vozniku, da bi videl dogajanje na zadnjih sedežih. Na voljo imamo zavese, s katerimi preprečimo naključnim mimoidočim pogled v notranjost avtomobila. S pomočjo Privacy Suit opreme se ne boste izognili le nezaželenim pogledom, temveč tudi preprečili, da bi kdo prisluškoval vašemu pogovoru. Material, ki je odporen na določene frekvence, bo preprečil ljudem na prednjih sedežih, da bi slišali, kaj se dogaja v zadnjem delu prestižne limuzine.

Ker je normalen pogovor onemogočen, je med voznikom in potnikom mogoče vzpostaviti zvezo prek vgrajene komunikacijske naprave. S pritiskom na gumb lahko potnik v trenutku začne pogovor z voznikom. Če bi rad voznik nagovoril potnika, mora ‘poklicati’ in nato počakati, ali bo potnik sprejel ali zavrnil voznikov klic. Dodatno je v stekleni ‘steni’ vgrajena še odprtina, ki omogoča izmenjavo dokumentov ali drugih predmetov med prednjim in zadnjim delom. Kontrolo nad osvetljeno odprtino ima izključno potnik v zadnjem delu. Privacy Suite se lahko pohvali z vrhunskim ‘kino’ sistemom in ima na voljo dva 12-palčna zaslona. Na njih lahko spremljamo vsebine informacijsko-zabavnega sistema ali pa prek HDMI-priključka pretakamo vsebine z zunanjih naprav. Če si želite oziroma potrebujete zvrhano mero zasebnosti, bo Rolls-Royce Phantom z vgrajenim sistemom Privacy Suite, zagotovo dobrodošla dodana vrednost vaši želji po zasebnosti.

Galerija slik – Rolls-Royce Phantom Privacy Suite

Dodatne Informacije

Več informacij:
rolls-roycemotorcars.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Električni avtomobili so v resnici za ½ cenejši od klasičnih avtomobilov!