Kul visokotehnološki pripomočki za kolo, ki bodo olajšali vašo kolesarsko izkušnjo

Kolesa še posebej v velikih mestih vse bolj pridobivajo na priljubljenosti. Ob tem, da so prijazna do okolja, je namreč z njihovo pomočjo mogoče pot opraviti hitreje kot z avtomobilom.

Pot v službo je lahko z nekaj tehnološkimi pripomočki še bolj preprosta in zabavna. Katere inovacije bodo popestrile vašo vožnjo s kolesom?

Blubel

Blubel.
Blubel.

Navigacijski sistem se bo izkazal kot odličen vodič za kolesarje. Po tem, ko boste odprli aplikacijo in sporočili, kam ste namenjeni, vas bo Blubel usmerjal do končne točke. Med vožnjo vas ne bo motil z nadležnim govorom.

Supernova The Plug III

Supernova The Plug III.
Supernova The Plug III.

Pripomoček, ki bo vselej poskrbel za baterijo vašega telefona, ne more biti odveč. Polnilec, ki ga namestite na krmilo, se bo s telefonom povezal prek priključka USB.

Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510.
Garmin Varia RTL510.

Varia, ki je sestavljena iz mešanice senzorjev in zaslonov, deluje kot zadnja luč. Naprava, ki jo namestite pod sedež, hkrati deluje kot varnostni sistem, saj vas bo opozorila na bližajoče vozilo.

Sherlock Invisible Tracker

Sherlock Invisible Tracker.
Sherlock Invisible Tracker.

GPS-sistem namestite v notranji del ročic. Prav vam bo prišel zlasti takrat, ko vam bodo tatovi ukradli kolo.

WingLights Fixed

WingLights Fixed.
WingLights Fixed.

Zakaj ne bi opremili kolesa s smernimi kazalci? Winglights bo s svojimi LED- lučmi, ki jih pritrdite na oba konca krmila in jih prižgete s pritiskom gumba, udeležencem v prometu dal vedeti, kam boste zavili.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši kompaktni fotoaparati 2021