Najbolj popularni Ikeini izdelki vseh časov
Utrip mesta · dom

Tako kot kocke Lego ima vsak izmed nas doma tudi kakšen kos iz Ikee. Ikea je na sceni prisotna že vse od leta 1943. Od tedaj v svojo ponudbo v povprečju letno dodaja okoli 2500 novih izdelkov. Nekateri se primejo bolje, drugi slabše. Nedavno je njen najbolj prodajani stol Poäng praznoval 40 let, pred kratkim pa je švedski pohištveni gigant izdal, kateri so njegovi najbolj popularni izdelki vse časov.

Ste vedeli, da Ikea vsakih deset sekund nekje na svetu proda knjižno omaro Billy? Švedski pohištveni gigant, ki ga je leta 1943 pri sedemnajstih ustanovil Ingvar Kamprad (leta 2013 so ga razglasili za enega od najbogatejših Zemljanov), redno osvežuje svojo ponudbo, a nekateri izdelki tudi mnogo let po izidu ne izginejo s polic, saj ostajajo v samem vrhu priljubljenosti.

Tak je fotelj Poäng, taka je knjižna omara Billy. Kaj pa preostali? Kateri pa so drugi brezčasni hiti Ikee?

PREBERITE ŠE: Ikea Poäng – Ikein najbolj prodajani fotelj v zgodovini praznuje 40 let

Ikea top 12 – najbolj popularni Ikeini izdelki vseh časov:

12. okvirji za slike RibbaOdpri galerijo

Pripomoček za britje brade Beard Bro Beard Bro – idealen pripomoček za oblikovanje brade Slovenska posoda za peko pice Ironate Ironate – inovativna slovenska posoda za peko pice Domača pisarna - Pisarna doma 18 domačih pisarn, v katerih boste z veseljem delali Slovenski kavni avtomat Gina Slovenski Goat Story predstavlja kavni aparat Gina – lahko ponovi uspeh skodelice Goat Mug? · · · ·