Imej se rada: tega nikoli ne smeš narediti zaradi moškega
V zraku · odnosi

Moški je pomemben člen v življenju vsake ženske, a to še ne pomeni, da mora ta zanj narediti čisto vse – premislite, preden se odločite za spremembo, ki je muha vašega partnerja.

Obstajajo številne stvari, ki jih ženska nikoli ne sme narediti zaradi moškega, vendar pravilo velja tudi obratno: tudi moški se ne smejo spreminjati le zaradi partnerke! Pa ne govorimo o tem, ali bodo osebno zrasli – gre za sanje, cilje, ambicije, spreminjanje videza, opuščanje družbe …

Vsi si zaslužite biti srečni, zato se uprite spremembam, ki pri vas povzročajo nezadovoljstvo in ste zaradi njih nesrečni. Ker so zgolj muha partnerja …

Tega ne smete naredti zaradi moškega:

Opuščanje sanj in ciljev

Vaši cilji in sanje so pomemben del vaše osebnosti, saj vas to vodi, motivira in veseli. Če vaš partner neposredno (ali posredno) nakaže, da je čas za uresničitev vaših sanj že davno minil in da je skrajni čas, da se spustite na realna tla, je morda čas, da razmislite, ali si želite biti z nekom, ki ne verjame v vas.

Početje, ki se ne sklada z vašim mišljenjem.

Nikoli ne dovolite, da vas nekdo zasmehuje zaradi vaših prepričanj – ne glede na vse si zaslužite spoštovanje, pa tudi, če je razlika med vašim in partnerjevim razmišljanjem očitna. Te razlike so sestavni del vsakdanjega življenja para in nikoli ne bodo težava, če boste v razmerju z moškim, ki spoštuje vaše misli.

Spreminjanje videza

On ima raje rjavolaske, zato razmišljate, da bi se pobarvale. Rekel vam je, da imate preveč kilogramov, zato boste zdaj shujšale. Vse to so ljubezenski ‘prekrški’, ki jih ne smete prenašati – vsaka sprememba, ki jo naredite pri videzu, mora biti vaša osebna želja, ne želja osebe, ki misli, da zanjo niste dovolj dobri.

Znižanje standardov

Veste, kaj želite in kaj potrebujete, in tega se držite. Ne ostanite v razmerju, ki vas ne zadovolji. Ne bodite zadovoljni z moškim, ki za vas ni dovolj dober.

Ignoriranje prijateljev

Ne bodite ena tistih žensk, ki na zahtevo moškega popolnoma pozabi na svoje prijatelje – ne zanemarjajte svoje družbe in si poiščite čas, da se z njimi tudi družite. Ta družba je bila namreč del vašega življenja pred vašim partnerjem.


7 Znanstveniki pravijo, da teh 7 zanimivih ženskih značilnosti najbolj privlači moške par Par, ki dokazuje, da razdalja nikoli ni težava Hčero bodite v vzpodbudo pri njenih sanjah in talentih. Tega starši nikoli ne bi smeli reči svojim hčerkam Brez tega ne gre: 30+ vprašanj, ki jih MORATE postaviti partnerju pred resnim razmerjem Brez tega ne gre: 30+ vprašanj, ki jih MORATE postaviti partnerju pred resnim razmerjem · · · · · ·