_DSC2564 - kopija
V zraku · trend

Indi je slovenski trojec, ki si želi poenostaviti vsakdanjik posameznika z modnimi izdelki slovenskega porekla, izdelanimi iz kakovostnih materialov.

Ekipa Indi je slovenski trojec, ki se že od leta 2013 trudi izboljšati in olajšati življenja mladih z raznovrstnimi funkcionalnimi pripomočki. Prvi Indi izdelek, katerega koncept je ekipa razvila popolnoma samostojno, so funkcionalne tobačnice, za izdelavo katerih so uporabljeni stoodstotni kakovostni materiali, kot so volna, bombaž in lan. Na otip prijetne in očesu prijazne tobačnice, ki so proizvedene v Sloveniji, lahko kupimo v trgovinah LWGN in SMILE concept store v Ljubljani, preko spleta pa jih lahko naročimo na Indi uradnem spletnem mestu ter Indi uradni Facebook strani. V prihodnosti se lahko veselimo tudi Indi denarnic, ki po cigaretnicah sodeč, vsekakor ne bodo razočarale.

Odpri galerijo
andy-bwarhol-bmarilyn-bmonroe-marilyn-monroe-330138174 Andy Warhol: Pop art ikona velka Passion Planner: osebni planer, s katerim bo organiziranje našega življenja popolno PicMonkey Collagei The Undress: modni in funkcionalni ženski produkt IMAG2316 Trostreščki: Dnevna dostava svežega mleka, jajc in kruha s starodobnim trociklom ·