Indi: Ko slovenski izdelki združijo funkcionalnost in modnost

Indi je slovenski trojec, ki si želi poenostaviti vsakdanjik posameznika z modnimi izdelki slovenskega porekla, izdelanimi iz kakovostnih materialov.

Ekipa Indi je slovenski trojec, ki se že od leta 2013 trudi izboljšati in olajšati življenja mladih z raznovrstnimi funkcionalnimi pripomočki. Prvi Indi izdelek, katerega koncept je ekipa razvila popolnoma samostojno, so funkcionalne tobačnice, za izdelavo katerih so uporabljeni stoodstotni kakovostni materiali, kot so volna, bombaž in lan. Na otip prijetne in očesu prijazne tobačnice, ki so proizvedene v Sloveniji, lahko kupimo v trgovinah LWGN in SMILE concept store v Ljubljani, preko spleta pa jih lahko naročimo na Indi uradnem spletnem mestu ter Indi uradni Facebook strani. V prihodnosti se lahko veselimo tudi Indi denarnic, ki po cigaretnicah sodeč, vsekakor ne bodo razočarale.

Dodatne Informacije

Več informacij:
 www.indicomplements.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!