all the frills 2
Utrip mesta · dom

Snežno belim trendom v notranji opremi, ki sledijo Skandinavskemu svetlemu in zračnemu principu, je takoj za petami nova barvna shema – črno obarvane stene. Ta deluje še posebej grafično v kombinaciji z naravnimi materiali.

Črno dojemamo kot elegantno, šik in brezčasno, vsaj ko govorimo o oblačilih. Kaj pa črna in notranji dizajn? Po tem, ko so splet in domove po vsem svetu zasičili snežno beli interierji v stilu Nordijskega opremljanja prostorov, so kot protiutež na dan privrele fotografije čudovitih domov, obarvanih v črnino. Ker gre za najtemnejšo in precej agresivno barvo, je ta v prostor integrirana premišljeno, največkrat le kot eden izmed štirih zidov.

Da lahko črno obarvana stena deluje zelo sveže, pričajo spodnje fotografije, trik pa je v dodajanju naravnih elementov, kot sta les in kovina ter barv, ki prostoru vdahnejo toplino in domačnost. Še posebej moderno deluje kombinacija črnih zidov, starih predmetov in sobnih rastlin, črna stena pa deluje zelo uporabno tudi kot podlaga za pisanje s kredo.

Odpri galerijo
PicMonkey Collage Nakupovalni vodič: 10 kreativnih cedil, ki polepšajo dnevni ritual pitja dišečega čaja 254fa5686d3095f595ac1e13839e6dab_large Kefirko – slovenska posoda za pripravo domačega kefirja na Kickstarterju app5 360 SHELF: Večnamenska rotacijska polica slovenskega oblikovalca Luke Pirnata PicMonkey Collagegugalnice Notranje gugalnice – nov najljubši kotiček doma · · ·