Lotus s tovornjakom spektakularno preskočil F1 dirkalnik

O razno raznih skokih avtomobila čez avtomobil, ki je bil časovno načrtovan do potankosti, smo že velikokrat pisali, torej to ni več nič posebnega. Kaj pa menite o skoku pravega pravcatega tovornjaka s priklopnikom, ki bi preskočil pravi F1 dirkalnik? To je pa popolnoma druga "pesem", kajne?!

No takšnega podviga so se lotili pri lotusovem F1 moštvu in uprizorili vratolomen kaskaderski skok njihovega tovornjaka s katerim na dirkah Formule 1 oskrbujejo dirkalnik, katerega so tudi poizkušali preskočiti.

Kaskader Ivanov je imel tokrat za nalogo preskočiti Ryana v F1 dirkalniku in obenem podreti svetovni rekord v najdaljšem skoku s tovornjakom.
Kaskader Ivanov je imel tokrat za nalogo preskočiti Ryana v F1 dirkalniku in obenem podreti svetovni rekord v najdaljšem skoku s tovornjakom.

Svetovno znana kaskaderska voznika: Mike Ryan in Martin Ivanov, ki sta svoje znanje kazala že v številnih Hollywodskih filmskih franšizah kot sta: James Bond, Hitri in drzni ter Bournove trilogije, sta se tokrat spopadla z najdaljšim skokom tovornjaka priklopnika, s katerim je Ivanov preskočil Ryana v lotusovem F1 dirkalniku.

To jim je na senzacionalen način tudi uspelo, s čimer so postavili nov Guinessov rekord za najdaljši skok s tovornjakom, ki sedaj znaša skoraj 25,5 metra. kako je izgledal skok in predvsem pristanek 30 tonskega tovornjaka pa si pogledajte v priloženem video prispevku.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Lamborghini in Xiaomi združila moči in nastal je Gokart PRO