Ipanema with Starck: minimalistični sandali, ki jih lahko recikliraš
Utrip mesta · moda

Phillipe Starck nas je skupaj z brazilsko blagovno znamko Ipanema z edinstvenimi minimalističnimi sandali navdušil že lani – pred kratkim je izdal še letošnjo kolekcijo, s katero je storil korak naprej, in sicer je ustavil okolju prijazne sandale, ki jih je moč reciklirati.

Francoski oblikovalec Philippe Starck je v sodelovanju z Ipanemo lansiral najnovejšo kolekcijo ročno izdelanih sandalov, ki jih je mogoče v celoti reciklirati. Ta vključuje šest različnih dizajnov, ki bodo na voljo v širokem razponu barv.

Oblikovalec si je pred začetkom ustvarjanja zadal cilj, da uporabi karseda majhno količino materialov. Kupce želi prepričati z elegantno in brezčasno obutvijo, ki se odlično prilega njihovim stopalom. Proizvajalci so se zanesli na peno EVA, ki slovi kot mehek, a trpežen material, ki zagotavlja lahkotnost in prilagodljivost.

Kolekcija vključuje tako sandale kot tudi preproste natikače z ali brez podpore za peto. Cena izdelkov se giblje med 35 in 55 $, kar je približno med 31 in 49 €.

Galerija: Sandali Ipanema with STARCK

Ipanema with StarckOdpri galerijo
Nike_Fit_at_home_native_1600 Nike Fit: skeniraj stopalo in izberi PRAVO velikost čevlja 5 starejših parov, ki imajo boljši stil kot hollywoodske zvezde 5 starejših parov, ki imajo boljši stil kot hollywoodske zvezde Screenshot_4 Več kot 60 evrov za “umazane nogavice”? shutterstock_318088595 Top triki: kako preprečiti žuljenje, drgnjenje in neprijeten vonj čevljev? ·