fbpx

Ipanema with STARCK: minimalistični sandali, ki jih lahko recikliraš

Ipanema with Starck: minimalistični sandali, ki jih lahko recikliraš

Phillipe Starck nas je skupaj z brazilsko blagovno znamko Ipanema z edinstvenimi minimalističnimi sandali navdušil že lani – pred kratkim je izdal še letošnjo kolekcijo, s katero je storil korak naprej, in sicer je ustavil okolju prijazne sandale, ki jih je moč reciklirati.

Francoski oblikovalec Philippe Starck je v sodelovanju z Ipanemo lansiral najnovejšo kolekcijo ročno izdelanih sandalov, ki jih je mogoče v celoti reciklirati. Ta vključuje šest različnih dizajnov, ki bodo na voljo v širokem razponu barv.

Oblikovalec si je pred začetkom ustvarjanja zadal cilj, da uporabi karseda majhno količino materialov. Kupce želi prepričati z elegantno in brezčasno obutvijo, ki se odlično prilega njihovim stopalom. Proizvajalci so se zanesli na peno EVA, ki slovi kot mehek, a trpežen material, ki zagotavlja lahkotnost in prilagodljivost.

Kolekcija vključuje tako sandale kot tudi preproste natikače z ali brez podpore za peto. Cena izdelkov se giblje med 35 in 55 $, kar je približno med 31 in 49 €.

Galerija: Sandali Ipanema with STARCK

Dodatne Informacije

Več informacij:
ipanemawithstarck.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!