Pametni telefon Samsung Galaxy S8
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Je to pametni telefon Samsung Galaxy S8? Leto 2016 se je za Samsung začelo sanjsko. Model Galaxy S7 je v prodaji prehitel modela iPhone 6S in 6S Plus, potem je prišel še Samsung Galaxy Note 7 in osupnil vse, dokler se za Samsung vse skupaj ni spremenilo v nočno moro. Vse od tedaj, ko je moral Samsung zaradi samovžigov pokopati verjetno najboljši pametni telefon na svetu, pospešeno dela na modelu Galaxy S8, s katerim se Korejci želijo vrniti na pota stare slave.

Pametni telefon Samsung Galaxy S8 poleg novega iPhona velja za najbolj pričakovani pametni telefon leta 2017. Kitajsko družbeno omrežje Weibo je, kot trdi, objavilo fotografijo pametnega telefona Samsung Galaxy S8. ‘Pobegla’ fotografija potrjuje kar nekaj govoric, ki se zadnje čase širijo kot za stavo.

Med drugim to, da naj bi se Samsung Galaxy S8 znebil fizičnega gumba ‘domov’ (bralnik prstnih odtisov naj bi vgradili kar v sam zaslon) in sproščeni prostor odstopil zaslonu 4K. Bil naj bi skoraj brez robov in brez 3,5-milimetrskega priključka za slušalke (zamenjal naj bi ga USB-C).

PREBERITE ŠE: Samsung napada s pametnima telefonoma Galaxy A3 in A5

Ali so govorice resnične, ni znano, Samsung pa naj ne bi svojega naslednjega paradnega konja predstavil na svetovnem kongresu mobilne industrije Mobile World Congress v Barceloni (27. 2.–2. 3. 2017) kot veleva tradicija, pač pa na zasebnem dogodku 18. aprila 2017 v New Yorku.

Samsung Galaxy A3 in A5 Samsung napada s pametnima telefonoma Galaxy A3 in A5 Mobilna aplikacija Žepni vodnik za obravnavo nujnih stanj Žepni vodnik za obravnavo nujnih stanj – slovenska aplikacija, s katero boste nekoč nekomu rešili življenje iziPhone je tako droben, da ga lahko pospravite v še tako majhno torbico ali denarnico iziPhone: mini telefon za mirnejši vsakdan Mobilni telefon Nokia 150 Nokia 150 – dobra stara Nokia v novi embalaži · · · ·