frank-uyt-den-bogaard-ts7fSwnhB1Y-unsplash
V zraku · odnosi

“Vsi ljubijo žensko samozavest, dokler ne ogroža njihovega ega. ” – Melanda Jean Claude

Večino svojega življenja se je morala zanašati nase. In še vedno se. Za razliko od katerekoli druge ženske, zna skrbeti zase in ni odvisna od nikogar. Zgradila je zidove okoli svojega srca, višje od najvišjega nebotičnika. In poskrbela, da jih bo porušila le resnična, pristna oseba, ki jo bo videla tudi v najbolj ranljivi obliki.

Zakaj je zgradila te zidove? Da se je zaščitila pred hladnim in težkim svetom okoli sebe. Pred ljudmi, ki so jo prizadeli. Večkrat je bila ranjena in naučila se je, da ljubezni in zaupanja ne more dati vsem, ki želijo priti v njeno življenje. Zaradi tega je potrebovala nekaj, da bi zaščitila svoje srce in dušo pred ljudmi, ki ji prinašajo bolečino.

Ali veste, kaj pomeni biti zaljubljen v močno, neodvisno žensko? Pomeni da morate vložiti ogromno truda, da vam bo verjela, da vam lahko zaupa. Pomeni potrpežljivost, dokler se vam ne odpre. Pomeni, da vam je prioriteta v življenju in da boste skrbeti za njeno ranjeno dušo, kadarkoli bo potrebno. Pomeni, da nikoli ne bo razmišljala, da bi morala zaradi vas spremeniti svojo osebnost.

Če želite doseči zaščiteno srce močne ženske, morate najprej razumeti njeno izjemno naravo. Ne bo vas hitro spustila v svoje srce. Ne bo delila z vami svojih sanj, ko jo boste prvič srečali. In zagotovo vam ne bo zaupala, dokler ne bo prepričana, da je ne boste namerno ranili. Ker to, da bi ponovno spustila drugo osebo v njen svet, ki bi jo kasneje prizadela, bi bilo zanjo izredno težko.

Ta posebna ženska je navajena, da sama pluje skozi življenje. Nikoli vam ne bo pokazala, da potrebuje vašo pomoč. Nikoli si ne bo dovolila, da bi bila šibka pred vami. Vendar to ne pomeni, da ji morate pustiti, da vse naredi sama. To pomeni, da morate videti skozi njeno samozavest in ji ponuditi svojo pomoč.

Je trmasta, samovoljna in individualistična. S tem se morate spoprijeti, če jo resnično ljubite. Upajte, da niste prepozni, ker če bo dolgo sama, se bo na to morda navadila. Po določenem času se močni ljudje namreč pomirijo z mislijo, da so sami. In če je bilo prej težko doseči njeno dušo, je po tem, brez iskrene, globoke ljubezni, ne bo mogoče.

Čeprav deluje močno in nedotakljivo, še vedno potrebuje nekoga, ki bi jo ljubil. Vsi potrebujemo nekoga. Le preveč je ponosna, da bi lahko priznala, da je ranljiva. Če ste pripravljeni biti ta oseba, ne oklevajte in ji pokažite svojo predanost. In poskrbite, da ste zanjo vedno tam, tudi ko reče, da vas ne potrebujete. Le ena stvar je gotova: ne bo enostavno. Ampak se bo pa splačalo.

Ljubiti takšno žensko, ne bo lahko in preprosto, a ko vas bo spustila v svoje srce, boste vedeli, da so vsi napori, ki ste jih vložili, bili vredni  njene ljubezni. Ker ko ljubi, ljubi z vsako celico svojega telesa in z vso dušo. Ko ljubi, daje vso svojo energijo, da osreči tistega, ki ga ljubi.

Le potrpežljivi morate biti z njo. Pokažite ji, da ste pripravljeni čakati, ne glede na to, koliko časa bi lahko trajalo, da bo videla, da vam lahko zaupa. Dajte ji vedeti, da se ji ni treba ukvarjati z življenjem sama. Bodite rešitelj, za katerega ne ve, da ga potrebuje. Ljubite jo.

logan-weaver-oU3-h267HI8-unsplash (1) Nekega dne boš spoznal nekoga, ob katerem se boš počutil, kakor da si v njem našel svoj dom caique-silva-ZgQGHsoMBys-unsplash Včasih moramo ignorirati določene stvari, da lahko spet mirno živimo candice-picard-vLENm-coX5Y-unsplash To so lastnosti fanta, ki ga ne smeš spregledati! yoann-boyer-9dD0gFvrFnY-unsplash (1) Ignoriranje, mati vsega maščevanja: tako inteligentni ljudje premagajo spletkarske ljudi · · · ·