Kako bi se razpletli znameniti filmi, če bi nastali v dobi pametnih telefonov?
Kulturni izbor · film

Pametni telefoni nam precej olajšajo življenje. V nekaj letih smo od njih postali tako zelo odvisni, da si brez njih na znamo več predstavljati vsakdana. Le kako so lahko brez shajali nekoč?! Dober opomnik so nekateri filmi, ki bi krenili v precej drugo smer, če bi tedaj obstajali telefoni. Preverite, kako bi se razpletli filmi, kot so Sijaj, Gospodar prstanov in Krog, če bi imeli glavni akterji na voljo mobilne telefone.

Danes so pametni telefoni sestavni del življenja. Verjetno imate v družbi vsaj enega prijatelja, ki ima oči prilepljene nanj. Ali pa ste sami eni izmed tistih, ki vso pozornost posvečajo zaslonu, okolico pa zanemarjajo.

PREBERITE ŠE: Mad Shelia: Kitajci posneli popolno kopijo Pobesnelega Maksa

Veliko kultnih filmov je bilo posnetih pred pojavom pametnih naprav. Ti bi sicer močno vplivali na scenarij. Če bi na primer lahko liki poklicali policijo, na Google Mapsu pogledali za smer ali zadevo preprosto poguglali, se polovica stvari, ki smo jim bili priča v nekaterih znamenitih filmih, sploh ne bi zgodila. Kaj pa, če bi vsi ti karakterji imeli dostop do pametnega telefona? To se je vprašal tudi ponudnik internetnih storitev Plusnet, ki je svoje zaključke predstavil v seriji zabavnih ilustracij, ki predvidijo, kako bi se končali nekateri filmi, če bi glavni akterji imeli mobilca.

Galerija – Kako bi se razpletli znameniti filmi, če bi nastali v dobi pametnih telefonov:

KrogOdpri galerijo

NAJBOLJŠI FILMI 2016 Najboljši filmi 2016 po izboru uredništva Film Božična žurka v pisarni (2016) Filmski napovednik: Božična žurka v pisarni (2016) Film The Belko Experiment Filmski napovednik: The Belko Experiment (2016) BOFF 2016 BOFF 2016 – 10. bovški filmski festival o športih na prostem in naravi · ·