Kako bi se razpletli znameniti filmi, če bi takrat obstajali pametni telefoni

Kako bi se razpletli znameniti filmi, če bi nastali v dobi pametnih telefonov?

Pametni telefoni nam precej olajšajo življenje. V nekaj letih smo od njih postali tako zelo odvisni, da si brez njih na znamo več predstavljati vsakdana. Le kako so lahko brez shajali nekoč?! Dober opomnik so nekateri filmi, ki bi krenili v precej drugo smer, če bi tedaj obstajali telefoni. Preverite, kako bi se razpletli filmi, kot so Sijaj, Gospodar prstanov in Krog, če bi imeli glavni akterji na voljo mobilne telefone.

Danes so pametni telefoni sestavni del življenja. Verjetno imate v družbi vsaj enega prijatelja, ki ima oči prilepljene nanj. Ali pa ste sami eni izmed tistih, ki vso pozornost posvečajo zaslonu, okolico pa zanemarjajo.

PREBERITE ŠE: Mad Shelia: Kitajci posneli popolno kopijo Pobesnelega Maksa

Če bi Jack Nicholson le imel Candy Crush bi se stvari lahko odvile povsem drugače.
Če bi Jack Nicholson le imel Candy Crush, bi se stvari lahko odvile povsem drugače.

Veliko kultnih filmov je bilo posnetih pred pojavom pametnih naprav. Ti bi sicer močno vplivali na scenarij. Če bi na primer lahko liki poklicali policijo, na Google Mapsu pogledali za smer ali zadevo preprosto poguglali, se polovica stvari, ki smo jim bili priča v nekaterih znamenitih filmih, sploh ne bi zgodila. Kaj pa, če bi vsi ti karakterji imeli dostop do pametnega telefona? To se je vprašal tudi ponudnik internetnih storitev Plusnet, ki je svoje zaključke predstavil v seriji zabavnih ilustracij, ki predvidijo, kako bi se končali nekateri filmi, če bi glavni akterji imeli mobilca.

Galerija – Kako bi se razpletli znameniti filmi, če bi nastali v dobi pametnih telefonov:

Dodatne Informacije

Več informacij:
plus.net

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
12 najboljših filmov vseh časov po mnenju slavnih režiserjev