Zavijanje daril
Utrip mesta · dom

Zavijanje daril je sestavni del praznikov. Potem ko ste obredli trgovine, domov prinesli božična darila za najbližje in prijatelje, vas čaka še najprijetnejše opravilo: zavijanje. A marsikomu to povzroča preglavice, saj je zavijanje svojevrstna umetnost. Toda kot boste spoznali v nadaljevanju, je mogoče darilo zaviti hitro in preprosto, ne da bi se zdelo, kot da ga je zavil petletni otrok.

Si želite zaviti darilo kot profesionalec? Potem ste prišli na pravi naslov. Za vas smo namreč pripravili nekaj posnetkov, ob katerih boste postali pravi mojster zavijanja daril, s tovrstnim znanjem pa boste prihranili tudi precej časa.

PREBERITE ŠE: Xmas3 & Xmas: leseno božično drevo in ročno izdelani okraski iz Slovenije

Ne kupujte darilnih vrečk, ko pa lahko darilo brez posebnega znanja zavijete povsem profesionalno, četudi imate dve levi roki. Le sledite navodilom, in ne morete zamočiti.

Kako preprosto zaviti darilo:

Kako najhitreje zaviti darilo:

Domiselne ideje za zavijanje daril Sare Mozetič:

Kreativni zaustavljalniki vrat Domiselni zaustavljalniki vrat, ki bodo poživili vaš dom Mizica v podobi bazena Estúdio Rain: klubska mizica kot bazen Nekonvencionalno božično drevo Neobičajne ideje za božično drevo diy adventni vencki Čudoviti adventni venčki, ki jih lahko naredite sami ·