katerih moških oblačil ženske ne marajo
Utrip mesta · moda · moška moda

Če smo še pred kratkim pisali o ženskih oblačilih, ki jih moški ne marajo, bo danes situacija obratna. Tokrat boste na tapeti moški in vaša omara in pogledali bomo, katerih kosov moških oblačil ženske ne marajo.

Nekaterih moških oblačil ženske pač preprosto ne marajo… tudi, če jih nosijo najbolj privlačni in čedni moški na svetu. In tudi ženske smo včasih raje modro tiho, saj ne želimo prizadeti naših moških. Po pregledu ženskih forumov in revij smo ugotovili, katerih kosov oblačil se moški raje izogibajte. Rezultate je vsekakor vredno upoštevati.

PREBERITE ŠE: Katerih ženskih oblačil moški ne marajo?

Kaj je ženskam všeč?

Poleg dobrega okusa za obleke in modne dodatke mora biti moški urejen in negovan. Ženske opazijo, kako čista so oblačila, ki jih moški nosi, in ali nosi pravo velikost. Cenijo dober par čevljev, majice henley, bele majice v kombinaciji s kavbojkami, puloverje z normalnimi V-izrezi, zavihane rokave srajce v kombinaciji s tanjšo kravato, popolnoma prilegajočo se moško obleko, dobro izbrane modne dodatke ter klobuke in kape.

Galerija – katerih moških oblačil ženske ne marajo?

Prevelik V-izrez na majici Odpri galerijo

Moške spodnjice z živalskim motivom Najbolj neokusne moške spodnjice vaše mednožje spremenijo v zver Hugo Boss torba Moška moda 2016: Najbolj ‘stajliš’ moške poslovne torbe ta hip Stella McCartney - moška kolekcija oblačil SS17 za pomlad 2017 Stella McCartney – to je njena prva moška kolekcija oblačil moški šali rokavice pokrivala 2016 Moški šali, rokavice in pokrivala 2016: v zavetju toplote · · ·