fbpx

Mini dron AirSelfie – leteči fotoaparat za selfije

Dron za selfije AirSelfie

Pozabite na selfi palice! Prihaja leteči fotoaparat za selfije AirSelfie! Gre za mini dron, opremljen s kamero, namenjen ljubiteljem selfijev. Dron, ki ga lahko vzamete kamorkoli, navigiramo s pomočjo namenske aplikacije, pilotirati pa zna tudi sam.

AirSelfie je dron, ki ni večji od ovitka pametnega telefona. Leti lahko do višine 20 metrov. Ima lastno brezžično omrežje (2.4 GHz), prek katerega se poveže s pametnim telefonom in 5 MP kamero. Kvadrokopter upravljamo prek mobilne aplikacije, ki je na voljo tako za uporabnike Androidnih platform kot iOS. Obe imata funkcijo samosprožilca (do 10 sekund), zaporedno pa lahko kamera zajame do osem fotografij.

PREBERITE ŠE: Lovec na drone Airspace One Touch Interceptor TI – dron, ki lovi druge drone


Vsebino hrani na 4 GB spominske kartice microSD. Na polnjenje leti do tri minute. Napolnimo ga v pol ure. Če pohitite, ga na platformi za množično financiranje Kickstarter dobite že za 179 evrov.

Galerija – dron za selfije:

Dodatne Informacije

Več informacij:
airselfiecamera.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!