ezgif.com-webp-to-jpg - 2020-05-21T131622.104
Kulturni izbor · film

Kdaj se odprejo kina po Sloveniji? Veseli nas, da bo to že prav kmalu! Kdaj se odpre Kolosej, kdaj Kinodvor, kdaj Cineplexx, kdaj Kino Bežigrad in kdaj Maribox?

Kdaj se odprejo kina po Sloveniji? Zaenkrat je znano, da se Kolosej odpira v petek, 29. maja. Ob tem veselem odprtju so za vse obiskovalce pripravili prav posebno dobrodošlico: degustacijo okusnih italijanskih pizz in otvoritveno akcijo 1+1 pizza gratis v Rosso Verde v pritličju Koloseja. Med prvimi filmi, ki si jih bodo lahko obiskovalci v kinu ogledali, so Lov (The Hunt, 2020), Kralj Staten Islanda (King of Staten Island, 2020) in Visoka nota (The High Note, 2020), na ogled pa bodo še drugi, tudi neodvisni filmi. Spored bo kmalu objavljen uradni spletni strani in družbenih omrežjih.

Kinodvor bo svoja vrata odprl 1. junija, spored za obdobje od 1. do 10. junija pa bodo objavili v torek, 26. maja.

Za Kino Bežigrad zaenkrat še ni podatka, kdaj odpira vrata svojih kinodvoran, se pa lahko že odpravite v Drive-In kino na parkirišče Centra Vič! Širok filmski repertoar vključuje tako največje hollywoodske uspešnice preteklih nekaj let, kot tudi večne klasike, s katerimi si boste zapolnili večere vse od četrtka do nedelje. Spored predvajanja najdete tukaj: kino-bezigrad.si

Tudi Maribox napoveduje, da se bo odprl prav kmalu, takoj, ko se konča prenova! Za točen datum spremljajte njihovo uradno FB stran.

Cineplexx pa na žalost zaenkrat ni objavil še nobenega podatka o odprtju, nismo zasledili niti kakšnega namiga. Tudi tukaj bo najbolje, da spremljajte njihovo uradno FB stran.

shutterstock_1501425782 Najboljše platforme za pretočne vsebine (Netflix, Amazon Prime Video, HBO Go, Apple TV+): kdo je vreden vašega denarja? filmi dobra volja 10 filmov, ki te bodo razveselili in spravili v boljšo voljo: to moraš pogledati! 15fleabagrefresher1-superJumbo 10+ izvrstnih serij, ki jih lahko brezplačno gledaš takoj zdaj! skywalker_saga_now_streaming_final_7b3070d1.0 Prihaja novi film Vojna zvezd (Star Wars), režiral ga bo Taika Waititi · · · · ·