Kdaj se odprejo kina po Sloveniji (Kolosej, Cineplexx, Maribox, Kinodvor)?

Zadnjič posodobljeno: :

Kdaj se odprejo kina po Sloveniji? Veseli nas, da bo to že prav kmalu! Kdaj se odpre Kolosej, kdaj Kinodvor, kdaj Cineplexx, kdaj Kino Bežigrad in kdaj Maribox?

Kdaj se odprejo kina po Sloveniji? Zaenkrat je znano, da se Kolosej odpira v petek, 29. maja. Ob tem veselem odprtju so za vse obiskovalce pripravili prav posebno dobrodošlico: degustacijo okusnih italijanskih pizz in otvoritveno akcijo 1+1 pizza gratis v Rosso Verde v pritličju Koloseja. Med prvimi filmi, ki si jih bodo lahko obiskovalci v kinu ogledali, so Lov (The Hunt, 2020), Kralj Staten Islanda (King of Staten Island, 2020) in Visoka nota (The High Note, 2020), na ogled pa bodo še drugi, tudi neodvisni filmi. Spored bo kmalu objavljen uradni spletni strani in družbenih omrežjih.

Kinodvor bo svoja vrata odprl 1. junija, spored za obdobje od 1. do 10. junija pa bodo objavili v torek, 26. maja.

Za Kino Bežigrad zaenkrat še ni podatka, kdaj odpira vrata svojih kinodvoran, se pa lahko že odpravite v Drive-In kino na parkirišče Centra Vič! Širok filmski repertoar vključuje tako največje hollywoodske uspešnice preteklih nekaj let, kot tudi večne klasike, s katerimi si boste zapolnili večere vse od četrtka do nedelje. Spored predvajanja najdete tukaj: kino-bezigrad.si

Tudi Maribox napoveduje, da se bo odprl prav kmalu, takoj, ko se konča prenova! Za točen datum spremljajte njihovo uradno FB stran.

Cineplexx pa na žalost zaenkrat ni objavil še nobenega podatka o odprtju, nismo zasledili niti kakšnega namiga. Tudi tukaj bo najbolje, da spremljajte njihovo uradno FB stran.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Drugi napovednik: Ni čas za smrt (No Time to Die, 2020)