cody-black-VDb0wxbfG6k-unsplash
V zraku · odnosi

Ljubezen je najlepše čustvo, ki ga oseba občuti. In dejstvo, da ne morete brez nekoga živeti občutijo le tisti, ki so spoznali PRAVO ljubezen.

Zveza ima svoje vzpone in padce. In pogosto se zgodi, da občasno podvomite v svojo boljšo polovico. Da se boste prepričali, da gre zgolj za težko obdobje in zvezo, v kateri se splača vztrajati, si preberita, kako vesta, da ne moreta živeti drug brez drugega!

Ko ne moreta živeti drug brez drugega:

1. Mislita drug na drugega. Če se ljubita, se tudi takrat, ko sta narazen, tu in tam spomnita drug na drugega.
2. Vsakdanje stvari vaju spomnijo drug na drugega. Ko sta narazen in živita svoj popolnoma običajen vsakdan, vaju aktivnosti, kot je kosilo v restavraciji, v katero pogosto zahajata, spomni drug na drugega. Takrat komaj čakata, da se bosta spet videla.
3. Zanima vaju, kako sta preživela dan. Preden se odpravita spat, si povesta, kakšen je bil vajin dan.
4. Držita svojo besedo. Spoštujeta vajino zvezo, zato se tudi držita obljub, ki sta jih dala.

6. Ponovno bereta vajino SMS-korespondenco. Ko se zelo pogrešata, se potolažita s ponovnim branjem vajinih starih SMS-jev.
7. Imata svojo pesem. Zelo dobro vesta, katera je vajina pesem in zakaj vama zbuja močne občutke zaljubljenosti.
8. Sta najboljša prijatelja. Lahko si zaupata skrivnosti ter se noro zabavata.
9. Imata skupne interese. Noben par ni popolnoma kompatibilen, vendar imata dovolj velik nabor skupnih interesov, da lahko veliko prostega časa preživita skupaj.

10. Še vedno gresta rada na zmenek. Čeprav je vajina faza medenih tednov mogoče že mimo, se še vedno zelo veselita, kadar se odpravita na zmenek.
11. Težko si predstavljata drug drugega z drugim partnerjem. Ko pomislita na kaj takšnega, vaju kar zvije v želodcu.
12. Skrbita drug za drugega. Včasih vaju kar malo preveč skrbi za drugega. Rada vesta, da je drugi srečen in na varnem.
13. Sprejemata medsebojne razlike. Razlike vaju ne omejujejo, temveč jih razumeta kot priložnost za osebno rast.

shutterstock_572240722 Kako dolgo traja, da se ženska zaljubi? john-schnobrich-523549-unsplash 5 brutalno iskrenih faz, skozi katere greš, ko vidiš, da vajin odnos nima smisla freestocks-org-250395-unsplash 5 stvari, ki jih morata doživeti, če sta na začetku veze Tako veš, da je med vama zelo, zelo močna kemija Tako veš, da je med vama zelo, zelo močna kemija · ·