beli tatu
V zraku · buzz buzz

Bele tetovaže so posebna umetnost, ki je skrivnostna in estetsko privlačna – težko jih boste opazili na prvi pogled, zato so postale tako priljubljenemed posamezniki, ki si želijo tatu zaviti v tančico skrivnosti. V ta namen smo sestavili seznam neverjetno čarobnih belih tatujev, ki so ti lahko v navdih.

Beli tatuji so privlačni in edinstveni, vendar imajo tudi številne slabosti, na katere bi morali biti pozorni, preden si omislite takšno poslikavo.

Belo črnilo je sicer takoj po tetoviranju videti dobro pigmentirano, vendar bo sčasoma zbledelo in izgubilo svojo prvotno obliko. Zato tetovatorji pogosto vmešajo v belo tudi roza, rumeno, modro ali sivo barvo, saj naj bi to izboljšalo vidnost tatuja.

Kako bo tatu na koncu videti, je odvisno tudi od barve vaše kože. Nekateri pravijo, da so beli tatuji videti bolje na temnejši polti, drugi pravijo, da se bolje podajo na bledo polt. Temnejša polt v kombinacji z belim tatujem naj bi ustvarila privlačen kontrast, medtem ko je tatu na bledi polti videti kot rana.

Če imate pomisleke glede belega tatuja in njegove obstojnosti, si lahko omislite kombinacijo bele in črne. In ti neverjetno čarobni beli tatuji v galeriji vam bomo malček olajšali nalogo.

Galerija: Čarobni beli tatuji

Čarobni beli tatujiOdpri galerijo
shutterstock_292934828 3 neprecenljive navade, ki s časom postanejo lažje shutterstock_761200147 Dva dni kot teden: top način, kako si podaljšaš vikend shutterstock_711912913 Ananas že celo življenje ješ narobe BLENDED 10 načinov, kako privarčevati pri hrani: triki, ki spremenijo življenje! ·