fbpx

Klasika je dolgočasna: 10 čarobnih belih tatujev, ki so obnoreli svet

Bele tetovaže so posebna umetnost, ki je skrivnostna in estetsko privlačna – težko jih boste opazili na prvi pogled, zato so postale tako priljubljenemed posamezniki, ki si želijo tatu zaviti v tančico skrivnosti. V ta namen smo sestavili seznam neverjetno čarobnih belih tatujev, ki so ti lahko v navdih.

Beli tatuji so privlačni in edinstveni, vendar imajo tudi številne slabosti, na katere bi morali biti pozorni, preden si omislite takšno poslikavo.

Belo črnilo je sicer takoj po tetoviranju videti dobro pigmentirano, vendar bo sčasoma zbledelo in izgubilo svojo prvotno obliko. Zato tetovatorji pogosto vmešajo v belo tudi roza, rumeno, modro ali sivo barvo, saj naj bi to izboljšalo vidnost tatuja.

Kako bo tatu na koncu videti, je odvisno tudi od barve vaše kože. Nekateri pravijo, da so beli tatuji videti bolje na temnejši polti, drugi pravijo, da se bolje podajo na bledo polt. Temnejša polt v kombinacji z belim tatujem naj bi ustvarila privlačen kontrast, medtem ko je tatu na bledi polti videti kot rana.

Če imate pomisleke glede belega tatuja in njegove obstojnosti, si lahko omislite kombinacijo bele in črne. In ti neverjetno čarobni beli tatuji v galeriji vam bomo malček olajšali nalogo.

Galerija: Čarobni beli tatuji

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!