shutterstock_61926829 (1) copy
V zraku · buzz buzz

Predstavljajte si, da vam mož reče, da vam je kupil Saint Laurenta, in potem natakne tole! 


Nekatere stvari v življenju res ne potrebujejo oblikovalske različice, pa vendar večje modne hiše mečejo svoje ime na nekatere precej navadne (ali zanje nenavadne) stvari. Tako smo lahko na primer do zdaj videli igro jenga, odbojkarsko žogo in peresnico za barvice modne hiše Louis Vuitton. Zdaj gre v akcijo tudi Yves Saint Laurent. Dobesedno.

Luksuzna francoska modna hiša namreč v svoji spletni trgovini ponuja kondome za 2 evra. Kupci lahko izbirajo med šestimi različnimi potiski (karo, zebra, leopard, srčki, stožci in monogram YSL na črni podlagi), kondomi pa so sicer narejeni na Japonskem. To pa tudi ni prva modna hiša, ki se je odločila, da popestri igrice med rjuhami – tja so namreč zadjadrali tudi že Vetements, Marc Jacobs, Alexander Wang in OFF-WHITE.

Drage ženske, a si predstavljate, da vam reče, da vam je kupil Saint Laurenta in si potem natakne tole?

Galerija: kondomi Saint Laurent

Kondomi Saint LaurentOdpri galerijo

Alernativne uporabe kondoma

Kondomi pa ni uporaben le v spalnici, ampak tudi v mnogih življenjskih situacijah. Kot boste spoznali v nadaljevanju, je kondom eden od najbolj vsestranskih pripomočkov, na katerega ste naleteli. Uporabite ga lahko za marsikaj, kar nima “blage veze” z mesenimi užitki. Nekatere ideje so briljantne, nekatere malo manj. Morda vam katera izmed rešitev kdaj pride prav.

Kondom kot prevleka za dežnik:

Kondom kot frača:

Kondom kot čutara:

Kondom kot netivo:

Galerija – alternativne uporabe kondoma:

Kondom kot rokavica za zaščitoOdpri galerijo

To je tvoja sanjska služba: ali je tvoj astrološki znak povezan s tvojim poklicem? To je tvoja sanjska služba glede na tvoje astrološko znamenje autumnpeltier1 Mladi podnebni aktivisti, ki spreminjajo svet, a jih ne poznaš shutterstock_270087701 5 znakov, da si čisto odvisen od 18+ vsebin! shutterstock_1485175427 9 mikro trikov, s katerimi boste postali pametnejši ·