hero
Utrip mesta · mobilno

Če si lastite terenca Range Rover Defender in je morda že malce ‘oslabel’, so pri podjetju and Rover Classic Works za vas pripravili ultramoderne nadomestne dele, s katerimi ga lahko nadgradite – priljubljen SUV je tako dobil še eno priložnost, preden se predstavi njegova najnovejša generacija.

Paket nadgradenj je osnovan na Land Rover Defender Works V8, ki je bil izdan v omejeni seriji – omislite si lahko nadgradnjo vzmetenja, zavor in dodate nekaj konjskih moči vašemu motorju. A slednje le v primeru, če imate model od letnika 2012 dalje, z 2,2-litrskim TDCi motorjem.
V ponudbi so celo 18-palčna platišča Sawtooth, ki smo jih zasledili na omejeni različici, in so na voljo za Defenderje od letnika 1994 dalje. Vzmetenje in zavore boste lahko nadgradili v primeru, da vaš Defender ni starejši od letnika 2007.

Slaba stran ponujenih nadgradenj je ta, da, če želite nadgradnjo motorja, se morate odločiti še za preostale nadgradnje – in še po te boste morali v Veliko Britanijo v eno izmed dveh Land Rover Classic izpostav. Kaj pravite – je vredno?

Galerija: Land Rover Defender Classic Works

Land Rover Defender Classic WorksOdpri galerijo

McLaren 600LT Spider MSO Pikes Peak McLaren 600LT Spider MSO Pikes Peak: poseben McLaren za posebno cesto Če tega ne veš, si "slab" voznik: le najboljši šoferji poznajo te trike Če tega ne veš, si “slab” voznik: le najboljši šoferji poznajo te trike Yamaha Tritown: ta električni skiro s tremi kolesi ti pomaga loviti ravnotežje Yamaha Tritown: ta električni skiro s tremi kolesi ti pomaga loviti ravnotežje 80 Sunreef Power 80 Sunreef Power: teniški as si je omislil takšen luksuz ·