fbpx

Največje srce Sarajeva: poklon občinstva ob jubilejni izdaji sarajevskega filmskega festivala

Na 25. sarajevskem filmskem festivalu (SFF) se bo med 16. in 23. avgustom potegovalo 53 filmov za nagrado srce Sarajeva. Skupina Atlantic Grupa, ki jo s SFF veže dolgoletno prijateljstvo, bo s pomočjo svoje platforme "Vsi smo mi iz istega filma", obiskovalcem in sledilcem na družbenih omrežjih omogočila, da postanejo del "Največjega srca Sarajeva".

Svoj pečat filmski umetnosti je projekt “Vsi smo mi iz istega filma”, dal s prvim amaterskim filmom v vertikalnem formatu, ki so ga lani predvajali v Sarajevu. Atlantic Grupa in Sarajevo Film Festival tudi letos pod sloganom #SviSmoMiIzIstogFilma, omogočata vsem, ki bodo na družbenih omrežjih objavili fotografijo s simbolom srca, da postanejo del mozaika “Največje Srce Sarajeva”, ki bo v bosanski prestolnici slovesno predstavljen 18. avgusta. Vse informacije o tem, kako postati del “Največjega Srca Sarajeva”, so na voljo na spletni strani svismomiizistogfilma.com.

"Vsi smo mi iz istega filma"
“Vsi smo mi iz istega filma”
Sarajevski filmski festival je eden najvidnejših in največjih filmskih festivalov v jugovzhodni Evropi. Njegove korenine segajo v leto 1995, vsako leto pa privabi mednarodne in regionalne filmske zvezde. Poteka v avgustu (letos bo to med 16. in 23. avgustom), na njem pa so prikazani raznovrstni dolgometražni in kratki filmi iz celega sveta.

sff.ba

Dodatne Informacije

Več informacij:
svismomiizistogfilma.com

Vsebino omogoča Atlantic Grupa.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!