fbpx

Land Rover Defender Classic Works: stari Defender lahko ultrakul nadgradiš

Če si lastite terenca Range Rover Defender in je morda že malce 'oslabel', so pri podjetju and Rover Classic Works za vas pripravili ultramoderne nadomestne dele, s katerimi ga lahko nadgradite – priljubljen SUV je tako dobil še eno priložnost, preden se predstavi njegova najnovejša generacija.

Paket nadgradenj je osnovan na Land Rover Defender Works V8, ki je bil izdan v omejeni seriji – omislite si lahko nadgradnjo vzmetenja, zavor in dodate nekaj konjskih moči vašemu motorju. A slednje le v primeru, če imate model od letnika 2012 dalje, z 2,2-litrskim TDCi motorjem.
V ponudbi so celo 18-palčna platišča Sawtooth, ki smo jih zasledili na omejeni različici, in so na voljo za Defenderje od letnika 1994 dalje. Vzmetenje in zavore boste lahko nadgradili v primeru, da vaš Defender ni starejši od letnika 2007.

Land Rover Defender Classic Works
Land Rover Defender Classic Works

Slaba stran ponujenih nadgradenj je ta, da, če želite nadgradnjo motorja, se morate odločiti še za preostale nadgradnje – in še po te boste morali v Veliko Britanijo v eno izmed dveh Land Rover Classic izpostav. Kaj pravite – je vredno?

Galerija: Land Rover Defender Classic Works

Dodatne Informacije

Več informacij:
parts.jaguarlandroverclassic.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!